Jaké kvalitní žárovky H7
Re: Žárovky do předních světlometů
A co říkáte na tyto žárovky? Máte s nimi někdo nějakou zkušenost?
http://www.autio.cz/cz/produkt/autozaro ... lden-line/
http://www.autio.cz/cz/produkt/autozaro ... lden-line/
- Reklama
-
Psal jsem o těch žarovkach na ktere se ptaš zde: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... y&start=15
Myslim že zde najdeš odpověd na všechny Tve otazky a tady prosim LOCK
Myslim že zde najdeš odpověd na všechny Tve otazky a tady prosim LOCK
Jj. Díky za odkazy a informace. To je vše co jsem potřeboval. V rozhodování jste mi velmi pohohli. Děkuji.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké kvalitní žárovky H7
sloučeno do již existujícího vlákna
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
Sry, ze otviram toto vlakno, ale procetl jsem to tu cele, dokonce i na H foru a nejsem z toho chytry. Rad bych totiz neco udelal z osvetlenim, ne ze by svitilo spatne, to ne, ale uz mam nejake problemy s jizdou v noci a nedej boze pri desti, mrholeni ci mlze. Co by jste mi tedy doporucili. Dival jsem se, tak ty vykonne zarovky maji svetlo spise okolo bile az jemne do modra. A to jaksi v tomto pocasi je k nicemu. Dale ty vykonne zarovky maji nizsi zivotnost a stoji pomerne balik. Jako davat 800 za zarovky co 3-6mesicu se mi nechce. Tak jestli nekdo poradi budu rad.
Jak už jsem psal několikrát..žárovky co 100% vydrží jsou Phillipsy Blue Vision..
Uznávám, že jsou i žárovky levnější co svítí lépe, ale ty Phillipsy mi opravdu vždycky a i na minulé Astře min. těch 20tkm vydržely i s častým popojížděním po městě..a oproti obyč. svítí parádně
Uznávám, že jsou i žárovky levnější co svítí lépe, ale ty Phillipsy mi opravdu vždycky a i na minulé Astře min. těch 20tkm vydržely i s častým popojížděním po městě..a oproti obyč. svítí parádně
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Herry mokrá silnice sežere světlo jakékoliv žárovky, ale k názoru že philipsy jsou dobré se připojuju. Ale opravdu na mokré silnici nečekej zázraky od ničeho
-
- Kontaktovat uživatele:
A kdyz si je teda koupim a namontuji, myslite, ze to bude lepsi ?? Za sucha asi jo, ale za mokra.
-
Já s nimi ani za mokra neměl problém A jelikož nosím brýle na dálku, tak v noci jsem o to více háklivý na oslňování některých protijedoucích vozidel, odraz světel od mokré vozovky, špinavé čelní sklo i s lehčím zapocením apod. chujoviny S těmi philipskami jsem měl málo kdy problém za tmy na mokré silnici
Nicméně např. kamarád si je dal do octavie I a připadalo mu, že s nimi vidí ještě méně jak s obyč staršími žárovkami Každopádně zatím každému, komu jsem je doporučil na Astru G, tak z těch kdo se ozval, tak byl vždy spokojený
Nicméně např. kamarád si je dal do octavie I a připadalo mu, že s nimi vidí ještě méně jak s obyč staršími žárovkami Každopádně zatím každému, komu jsem je doporučil na Astru G, tak z těch kdo se ozval, tak byl vždy spokojený
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
mi se tyto líbí, a jsou schválené
http://www.autotypautodily.cz/cz-detail ... w-par.html
a nesvítí moc do modra.
http://www.autotypautodily.cz/cz-detail ... w-par.html
a nesvítí moc do modra.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Zkus tyhle žárovky - elta - http://www.torioplus.cz/zbozi/h7-50-sada-elta-2-ks/
Mně fungujou celkem na pohodu...
Mně fungujou celkem na pohodu...
Pořád ta samá písnička. Moje zkušenost s Philips Bluevison (koupeny zde) je taková že nevydržely ani 5tkm, osvětlovaly pěkně okraje cesty a "rožínaly" značky, moc daleko ale nedosvítí a za deště nebo ještě hůř za mrholení v kombinaci s šerem ani nešlo poznat že mám zapnuté světla. Potom se tady objevilo že se prodávají s tmavýma a světlýma čepičkama a já narazil zrovna na ty špatné (světle šedé) každopádně už je dávat na auto nebudu.
Naproti tomu jsem koupil spousty lidma zatracované (pro jejich krátkou životnost) Osram NightBreaker (koupeno zde). Koupil jsem rovnou dvě sady, najeto 10tkm a ještě ani jedna nezhořela. I kdyby ale ano tak je mi to fuk svítí totiž jako žádné jiné a málokdy mě situace donutí rožnout dálkové, svítí bíle jako bluevision, krásně rožínají značky a osvětlují kraje cesty ale oproti bluevision se dosvítí snad dvakrát tak dál a hlavně nemají problém s šerem a deštěm. Cenově mě vyšly nightbreakery 2× levněji než bluevision ale to je možná tím že jsem dobře nehledal
Každopádně žárovky jsou věc bezpečnosti a nemělo by se na nich šetřit...
Naproti tomu jsem koupil spousty lidma zatracované (pro jejich krátkou životnost) Osram NightBreaker (koupeno zde). Koupil jsem rovnou dvě sady, najeto 10tkm a ještě ani jedna nezhořela. I kdyby ale ano tak je mi to fuk svítí totiž jako žádné jiné a málokdy mě situace donutí rožnout dálkové, svítí bíle jako bluevision, krásně rožínají značky a osvětlují kraje cesty ale oproti bluevision se dosvítí snad dvakrát tak dál a hlavně nemají problém s šerem a deštěm. Cenově mě vyšly nightbreakery 2× levněji než bluevision ale to je možná tím že jsem dobře nehledal
Každopádně žárovky jsou věc bezpečnosti a nemělo by se na nich šetřit...
Doporučuju teda nightbreaker (a koupit u Vamosu zde) stojí 185,- Kč, a přesně ty situace které popisuješ (šero a déšť) zcela eliminují.HerryCZ píše:...ale uz mam nejake problemy s jizdou v noci a nedej boze pri desti, mrholeni ci mlze. Co by jste mi tedy doporucili. Dival jsem se, tak ty vykonne zarovky maji svetlo spise okolo bile az jemne do modra. A to jaksi v tomto pocasi je k nicemu. Dale ty vykonne zarovky maji nizsi zivotnost a stoji pomerne balik. Jako davat 800 za zarovky co 3-6mesicu se mi nechce. Tak jestli nekdo poradi budu rad.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to asi zakřiknul, včera mi jedna prdla ale ne není to důvod říct že jsou špatné, měl jsem je dva roky takže v pohodě, ale ted vyzkouším ty Osram Night Breaker a uvidíme.Hribek píše:.... ale k názoru že philipsy jsou dobré se připojuju. ...