Problém s VDO DAYTON 2304
Re: Problém s VDO DAYTON 2304
Hej hej.....od vtedy bez problemov. Stacilo vtedy mu dat iba restart, vytiahol som tu poistku, dal ju spet, a odvtedy ide...zaklopem si....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
tak to me ta mrcha uz zase zlobí, a nedávno skončila záruka takže u mně to má VDO asi definitivně spočítané a až budete někdo shánět nějakou součástku do této mrtky tak víte kam se obrátit
Tak až Tě bude zlobit moc a seženeš si nové, mohl by ses obětovat a rozdělat panel abychom věděli jak (resp. jestli jde) předělat barva podsvícení
po odpojeni poistky je treba toto radio znova nastavovat ?
Mondeo 98 1.8, Vectra 97 x16xel, x20xev, Tempra 96.
mail jurajlanyi(zav-inac)gmail bodka com
Není odpojíš, připojíš a hraješ
už dlouho mám to svoje na poličce, tak kdyby byl zájem
už dlouho mám to svoje na poličce, tak kdyby byl zájem
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jj toto rádio je na poličku někde doma úplně ideální a dokud se do něj nepustí el. tak funguje bezvadně.
Tak mne spravilo problem len par krat..Od vtedy si zaklopem.....
Ale aj tak....su lepsie radia..
Ale aj tak....su lepsie radia..
Joo tak mi taky přes zimu fungovalo vždy skvěle a bezchybně..začne mi to dělat bordel jakmile je tepleji..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
zas tak špatný není taky jsem s tím měl 1x problém a po reklamaci -- tuk tuk - -- vše OK... uff - ale vím jistě že příště bych si ho asi už nekupoval..
moje radio JVC ma na zadnej titulnej strane velkymi pismenami upozornenie, ze ak su problemy s radiom, treba ho resetovat. Radio je totizto pocitac a ma rovnako nespolahlivy softver ako pocitace. tuto realitu JVC akceptovalo a VDO to zjavne nevyslo u jedneho typu
U VDO 2304 by som to riesil rozpojenim napajania ci uz cez tlacitko priamo alebo cez rozpinany rele kontakt - podla hrubky vodica.
ovladacie tlacitko by som umiestnil na dostupne miesto
U VDO 2304 by som to riesil rozpojenim napajania ci uz cez tlacitko priamo alebo cez rozpinany rele kontakt - podla hrubky vodica.
ovladacie tlacitko by som umiestnil na dostupne miesto
Mondeo 98 1.8, Vectra 97 x16xel, x20xev, Tempra 96.
Mně se zatím za celých 18 měsíců co ho mám naštěstí jen 2x stalo, že to někde v palubce (spíš asi v rádiu) luplo a bylo po muzice, jednou zhasl i TID, podruhý ne. Ani jednou pojistka nebyla vyhořelá, stačilo vyndat a zandat a rádio zase jelo. Poznávací znamení - displej rádia blikal jak idiot
Se zvukem jsem spokojený, nepotrpím si na super kvalitu. Kupoval jsem ho proto, že jsem ještě nebyl tady na fóru a nechtělo se mi dávat velké prachy za redukci k jinému rádiu abych měl funkční ovládání na volantu + se mi líbilo přidávání hlasitosti podle rychlosti, to mi moc vyhovuje.
Jinak mám pocit že panel dost reaguje na změny teploty, když se auto zahřeje tak sem tam v něm lupne.
Nechtěl jsem nějaký Sencor apod., takže jsem si připlatil.
Jako jakákoliv elektronika občas zlobí, co se dá dělat. Toť můj názor.
Se zvukem jsem spokojený, nepotrpím si na super kvalitu. Kupoval jsem ho proto, že jsem ještě nebyl tady na fóru a nechtělo se mi dávat velké prachy za redukci k jinému rádiu abych měl funkční ovládání na volantu + se mi líbilo přidávání hlasitosti podle rychlosti, to mi moc vyhovuje.
Jinak mám pocit že panel dost reaguje na změny teploty, když se auto zahřeje tak sem tam v něm lupne.
Nechtěl jsem nějaký Sencor apod., takže jsem si připlatil.
Jako jakákoliv elektronika občas zlobí, co se dá dělat. Toť můj názor.
Ahojte,
potreboval by som poradit.
Mam radio VDO 2304 (mal by byt funglac, je z eshopu) ktomu som zaobstaral adapter AC7804.
Vcera som to namontoval do mojej asty g, no vyskytol sa problem.
Po zasunuti spodneho ISO konektora sa roszieti na display auta cas a teplota a tiez sa rozsvieti ovladanie na volante.
Kabel SWRC je prepojeny ako ma byt, vsetko funguje, volant i display. No radio bere stale stavu. AJ po vytiahnuti kluca zo zapalovania sa da zapnut. No hlavne problem je to stale podsvietenie.
Viete mi poradit co s tym?
Je chyba v radiu, ci treba prehodit kabelaz?
Alebo treba nieco menit v nastaveni cez diagnostiku?
Za rady vopred dakujem.
potreboval by som poradit.
Mam radio VDO 2304 (mal by byt funglac, je z eshopu) ktomu som zaobstaral adapter AC7804.
Vcera som to namontoval do mojej asty g, no vyskytol sa problem.
Po zasunuti spodneho ISO konektora sa roszieti na display auta cas a teplota a tiez sa rozsvieti ovladanie na volante.
Kabel SWRC je prepojeny ako ma byt, vsetko funguje, volant i display. No radio bere stale stavu. AJ po vytiahnuti kluca zo zapalovania sa da zapnut. No hlavne problem je to stale podsvietenie.
Viete mi poradit co s tym?
Je chyba v radiu, ci treba prehodit kabelaz?
Alebo treba nieco menit v nastaveni cez diagnostiku?
Za rady vopred dakujem.
Vedel by mi niekto potvrdit, ci by toto pasovalo na toto radio? VDO DAYTON CD2304MP3 ?
http://www.caraudio24.de/Zubehoer/Aux-I ... eisroboter
Teoreticky by malo, vstup nato vzadu je.
http://www.caraudio24.de/Zubehoer/Aux-I ... eisroboter
Teoreticky by malo, vstup nato vzadu je.
Dalo by sa na toto radio pripojit Hands Free sada Audio 2000?
Ak ano, aky kabel by mi k tomu bolo treba? Bo ten napajaci mi chyba....
Ak ano, aky kabel by mi k tomu bolo treba? Bo ten napajaci mi chyba....
dneska jsem dal do auta VDO 2304 a jsem vcelku spokojen...snad mě nepotkají problémy co jsem se tu dočetl.... ale chci se zeptat na zapnutí radia v závislosti na poloze klíčku v zapalování... rádio hraje i v poloze 0 ..ale jakmile vytáhnu klíček tak se vypne...a nejde zapnout...musim zase zapnout zapalovani a radio se zapne... je to takle dobře nebo je potřeba něco přepojit??? nicméně bych to přepojil tak jako tak...protože je to docela nepraktické...