POKEC k celorepublikovému srazu
Re: POKEC k celorepublikovému srazu
Takže nezbývá mi nic,než připomenout pár věcí.Nenapsal jsem,kdo tam čůral na těch dámských hajzlících,protože jsem si tím nebyl úplně jistý.Barča mi říkala,že jim tam na hajzlících čůrali nějací OŽRALOVÉ a že má pocit,že to byl Frydex a Schumák.Jelikož mé důkazy nebyly nijak podložené a presunkce neviny by měla fungovat,tak jsem to zde šoupl jen pro zamyšlení se dotyčných.Za to,že dotyční se zde přiznali vážně nemůžu a od kamarádu mě zamrzela jejich reakce.Tímto bych tuto kapitolu samu o sobě uzavřel a už bych se k ní nevracel.Holky neutrpěly žádnou újmu na zdraví,alespoň se nijak zatím neprojevila a proto byl tento incident již nadálle zapomenut
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Uz to tu sakra nereste, kdyz jse clovek na mol udela prapodivne veci a zadna skoda nenastala. HAWK
-
- Kontaktovat uživatele:
jo... a "kamarádi" si to vyříkají mezi sebou...
.. o ničem..
.. o ničem..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Děkuji JOELovi za výborný sraz i za to, že mně po 30-ti letech vrátil na tábor, na příští Tvůj sraz se hlásím jako organizátor DRAKIÁDY (snad nebude foukat a všem to brzo spadne ) JOELI DÍKY !!!
A ... zdravím ostatní , někdo měl na kapotě znaky do lišty IRMSCHER stříbrné autíčko-červený nápis, jsem sklerotik a v neděli jsem je už nepotkal-z vlastní viny. Mohl by se prosím dotyčný přiznat, tedy ozvat ?? Děkuji.
A ... zdravím ostatní , někdo měl na kapotě znaky do lišty IRMSCHER stříbrné autíčko-červený nápis, jsem sklerotik a v neděli jsem je už nepotkal-z vlastní viny. Mohl by se prosím dotyčný přiznat, tedy ozvat ?? Děkuji.
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
Nevím jestli byly zrovna na kapotě, ale člen Schumak je měl za čelním sklem ( červený kombajn )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Děkujiiiiiii.
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
dneska večer jsem přemýšlel co bych si dal tak k pití a vzpoměl jsem si na muny skělou ,ale vážně skvělou slivku tak komu čest tomu čest
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
Jo byla dobrá,příště okoštujete moji.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
sem rád že chutnalo Jen jsem nějak neodhadl množství
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
No byla moooooc dobrá,ale zjistil jsem,že holky měly dva kola a na mě se dostalo jen jedno No ale byla mooooc dobrá
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL