dálkové zdemykani auta - nefunguje
- Psychopath
- Kontaktovat uživatele:
dálkové zdemykani auta - nefunguje
zdravim.. nevim so s tim je, ale nejde mi odemykat auto dalkovym odemykanim.. zprvu jsem myslel ze je vybita batzeka, koupil jsem novou, vymenil ale problem je porad. nevi nekdo cim to muze byt?
Diky za kazdy napad
Diky za kazdy napad
Per aspera ad ASTRA G
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: dálkové zdemykani auta - nefunguje
zkusit znovu spárovat DO s RJ dálky -> diagnostikou
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Napadá mě, klasická bolest polámané nožičky mezi baterkou a plošňáčkem.
-
- Kontaktovat uživatele:
bliká ti ta dioda, když to mačkáš ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak jiz tu bylo napsano. Hodne casto se stava (i ja to mel na obou klicich), ze se utrhne baterka z plosneho spoje a potom ti odpadne synchronizace DO. Takze pokud ti neblika LED pri zmacknuti tlacitka tak je tam porad spatny kontakt, pokud blika, tak je klic treba nasparovat, ale pokud mas urvanou baterku, tak se ti, treba v kapse, behem chvile klic zase odpsaruje.
Sparovani: Strc klic do zapalovani, zapni kontrolky, zmackni tlacitko na DO a pockej az se dvere zamknou a odemknou.
PS: Pokud jsi mel vybitou baterku, tak jsi klic taky odsparoval a musis je sparovat znovu.
Sparovani: Strc klic do zapalovani, zapni kontrolky, zmackni tlacitko na DO a pockej az se dvere zamknou a odemknou.
PS: Pokud jsi mel vybitou baterku, tak jsi klic taky odsparoval a musis je sparovat znovu.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
kontrolka nic nevypovídá, mně taky nebliká při odemykání/zamykání a vše mi funguje, ale na ty kontakty bych se podíval
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
LED dioda v některých ovladačích není osazena. Nejprve zkontrolovat kontakty baterie, změřit baterii popř. vyměnit. Když nepomůže, tak synchronizace klíče. Když nepomůže, tak spárovat (nebo podívat se ne to) diagnostikou.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Kdo má spektrák, může si zjistit, zda DO vysílá. Ale vlastně, kdo z vás tu má spektrák, že? Takže je možno najít si někoho se spektrákem .
Ide to aj bez spektráku. Stačí zmerať odber z batérie diaľkového ovládania...
- Psychopath
- Kontaktovat uživatele:
na klici mi pri zmacknuti bluka cervene svetlo.. takze klic asi pojede. odpojil sem baterku, tak to zkusim sparovat. uvidime jestli to pomuze. ta diagnostika kolik stoji asi???
Per aspera ad ASTRA G
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno zalezi na tom kde. V oplu asi balik, ale staci si sehnat nekoho kdo ma gablik a bydli pobliz.
- Psychopath
- Kontaktovat uživatele:
uz mi to odemykani jede jsem to sparoval jak tady kdosi radil. timto mu dekuju pls lock
Per aspera ad ASTRA G
Tak radiový přenos probíhá na frekvenci cca 442 MHz.APiK píše:Kdo má spektrák, může si zjistit, zda DO vysílá. Ale vlastně, kdo z vás tu má spektrák, že? Takže je možno najít si někoho se spektrákem .
Bohužel tu teď mám na stole klíček, který má dobrou baterku, dobré kontakty, LED dioda svítí, ale klíček nevysílá (měřeno spektrákem). Takže se samozřejmě ani nemohla podařit synchronizace.
Dnes me taky prestalo Dalkove.tak jsem to kuchnul a kontakty byli odpajene z desticky.
Tak jsem vzal obyc. pajku a zakapl cinem.U jednoho kontaktu je malo mista ale s opatrnosti se to povedlo a na druhem uz je to pohoda.Pak staci sparovat dle vyse uvedeneho navodu a hura
Tak jsem vzal obyc. pajku a zakapl cinem.U jednoho kontaktu je malo mista ale s opatrnosti se to povedlo a na druhem uz je to pohoda.Pak staci sparovat dle vyse uvedeneho navodu a hura
OPEL ZAFIRA 1.8 16v Z18XE 92 kW / 125 HP Selection r.v.2001 ,koupeno 19.6.2010