Vybitá baterie
Vybitá baterie
Ahojte.
Na první pohled možná trapný dotaz. Ale. Zničeho-nic se mi záhadným způsobem přes noc vymlátila baterka. Myslím, že jsem nenechal nic zapnuté, takový ...nejsem
No prostě je asi baterka VYBITÁ, má taky nárok po 7 letech provozu(orig.). Jen si říkám, jestli to nemůže být tím, že jsem "narušil" kabeláž a zapojil automat. dojezd oken+šíbru při zamknutí dálkou. Vím, že to tady bylo řešeno, že by to nemělo "tahat" šťávu, ale přesto
Takže, kdo víte o čem mluvím, klidně se vyjádřete. Ale jak říkám, asi to bude trapný dotaz - prostě baterka off.
Díky
Na první pohled možná trapný dotaz. Ale. Zničeho-nic se mi záhadným způsobem přes noc vymlátila baterka. Myslím, že jsem nenechal nic zapnuté, takový ...nejsem
No prostě je asi baterka VYBITÁ, má taky nárok po 7 letech provozu(orig.). Jen si říkám, jestli to nemůže být tím, že jsem "narušil" kabeláž a zapojil automat. dojezd oken+šíbru při zamknutí dálkou. Vím, že to tady bylo řešeno, že by to nemělo "tahat" šťávu, ale přesto
Takže, kdo víte o čem mluvím, klidně se vyjádřete. Ale jak říkám, asi to bude trapný dotaz - prostě baterka off.
Díky
- Reklama
Re: Vybitá baterie
Na to by to nemělo mít vliv....kulda píše: jsem "narušil" kabeláž a zapojil automat. dojezd oken+šíbru při zamknutí dálkou.
Spíše řekni, co si za poslední dobu udělal na Astře a třeba to bude něčím z toho
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Joooooo to se občas stává.... Jelikož je na dnešních autech samá elektronika, tak na to pouštím někoho, kdo není takový lempl, jako jámanli2 píše:to by mohlo mít vliv.... jestli si to někde neskratoval něco...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Jo v poho. Sem tam prostě prdnul Vartu - Blue Dynamic s 520A výkonem a to jsou mi, pánové, šlehy. Jen se dotknu klíčku!
Sem z toho tak vytěšený, že teď jen chodím startovat a vypínat, startovat a vypínat.....
Sem z toho tak vytěšený, že teď jen chodím startovat a vypínat, startovat a vypínat.....
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Ti nevím.TOMHAJ píše:jake jinak autobaterie podle vas jsou v pomeru cena/vykon a tak dobre??
Já jsem šel vždy po osvědčených značkách Varta, Bosch. Tahleta vyšla na 2100.- (prý to teď šlo nahoru - jako fše ). I v předešlém vozítku (nebyl to Opel, Astra už vůbec ne k mé škodě) sem měl Vartu - Silver Dynamic a nemoh sem si ztěžovat.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Díkmanli2 píše:no budeš měřit kolik si to auto bere za klidu z baterky.. a když bude mít velkej odběr budeš vyndavat a zandavat pojistky než zjistíš krerej okruh má velkej klidovej odběr
Ale bude to šichta