vackovy hriadel X14XE
vackovy hriadel X14XE
all, poradte, kde kupit vackovu hriadel na moju Astru? Klepotanie ide od vyfukovej vacky.
Kolko stoji zo srandy cca. nova v Opli, da sa kupit aj nejaka druhovyroba?
Alebo sa oplati kupit nejaku pouzivanu....A co vsetko menit pri vymene vacky?
Rozmyslal som aj nad vymenou guferov na ventiloch ked uz bude vacka dolu.....Ale pravdepodobne sa musia aj hydrostely menit pod tou zodratou vackou....;eni sa este daco?
Ak mate nejaky typy, rady dajte vedet...Chcel by som sa dotoho spustit cim skorej.....
Kolko stoji zo srandy cca. nova v Opli, da sa kupit aj nejaka druhovyroba?
Alebo sa oplati kupit nejaku pouzivanu....A co vsetko menit pri vymene vacky?
Rozmyslal som aj nad vymenou guferov na ventiloch ked uz bude vacka dolu.....Ale pravdepodobne sa musia aj hydrostely menit pod tou zodratou vackou....;eni sa este daco?
Ak mate nejaky typy, rady dajte vedet...Chcel by som sa dotoho spustit cim skorej.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Re: vackovy hriadel X14XE
No to je těžký, na tvém mítě bych možná spíš sehnal jinou hlavu i s vačkama a tu použil, protože pokud máš vačku vymletou, bude pravděpodobně pryč i uložení vačky a navíc by jsi fakt měl udělat i ty ventily. \min gufera, spíš některé celé\
END
Ostatny mi hovoria aby som uz menil cely motor......
Ta vacka zasa neni zdemolovana....len je uz trocha nacata....Skor mi slo o to, ci bude treba menit pruzinu na ventile, alebo voditko, vahadlo a pod.....
A zasa nekradnem....
Ta vacka zasa neni zdemolovana....len je uz trocha nacata....Skor mi slo o to, ci bude treba menit pruzinu na ventile, alebo voditko, vahadlo a pod.....
A zasa nekradnem....
Tak na sobotu som objednany do servisu...Mechanik mi hovoril aby som s tym radsej ani nejazdil ......LOL...toto mi klepe uz pol roka....A bol som s tym aj v Taliansku...
Co stoji origo vacka? Mozem ju mat za 140€ cisto novu, je to moc?
Co stoji origo vacka? Mozem ju mat za 140€ cisto novu, je to moc?
Není lepší to neřešit a až to prdne tak koupit celý motor a nebo to pustit ze skály?
Ked kupim druhy motor, nikto mi nan neda zaruku, na tomto motore mam skoro nove rozvody, ked kupim druhy tam ma to caka znova.....
Sorry, ale Rozvody, no to je fakt argument... Na motoru asi jedna z nejmenších investic při GO... Navíc pokud by jsi vzal jiný motor, tak si tyhle své "nové" rozvody můžeš přehodit na ten jiný. Ale je to tvoje věc. Jen by ne asi dost zajímalo, co máš tak špatný, že ti řekli nejezdi..... Asi jsi neslyšel můj diesel...
END
To mi povedal mechanik do telefonu, ze ak s tym nemusim, aby som s tym moc nejazdil....No tak klepe to dost.....A radsej by som vrazil do tohoto motora nejakych 250€ - dal ho do poriadku..ziadnu GO, ako dalsi motor kupovat za cca. 400€ bohvie v akom stave bude + rozvody + cesta plus vsetky veci co budem muset pri montazi noveho motora do neho vrazit....
Radsej si dam tento motor za 250€ do poriadku, uvidim ked sa zhodi dolu viko ventilov, ako vrazit do noveho motora a suma sumarum by ma to vyslo aj na 500 - 600€
U nas na Slovensku chcu za taky motor od 400, 450€ a hore vyssie.
A ako nech sa namna nehnevaju, motor je vonku, neda sa ani len nastartovat, neda sa vyskusat, a zaruku mi dat nechcu....ako nemam napisane na cele ze som uplny kokot.
Radsej si dam tento motor za 250€ do poriadku, uvidim ked sa zhodi dolu viko ventilov, ako vrazit do noveho motora a suma sumarum by ma to vyslo aj na 500 - 600€
U nas na Slovensku chcu za taky motor od 400, 450€ a hore vyssie.
A ako nech sa namna nehnevaju, motor je vonku, neda sa ani len nastartovat, neda sa vyskusat, a zaruku mi dat nechcu....ako nemam napisane na cele ze som uplny kokot.
Nehovoril si ze ti tvoj ''diesel'' umrel?
Langdon, nic ve zlým, ale pokud ti mlátí nahoře a není to opravdu jen hydro, na 99% máš v pr... uložení vačky a dost pravděpodobně už bude vymlácenej i na klice. Proto si myslím, že "jen" vyměnit vačku není řešení.
Jo, mně motor umřel, je narvanej aditivy a sajrajty aby alepoň přechodně ještě trochu jel, ale... Myslím že tvůj motor bude ve stejném stavu jako můj, ale nechceš si to připustit.
Jo, mně motor umřel, je narvanej aditivy a sajrajty aby alepoň přechodně ještě trochu jel, ale... Myslím že tvůj motor bude ve stejném stavu jako můj, ale nechceš si to připustit.
END
Nejde o to, ci si to chcem pripustit alebo nie. Ja neviem aky mas motor, a ani v akom ho mas stave...moj ma poctivym 231600km. Pravidelne meneny olej aj rozvody....Preto mi nejde do hlavy, ze tak malo a uz klepe jak stare Tdicko.
No ked by to bolo tak ako hovoris Trdlo, ...tak dve ulice dalej robia vybrus motorov a vlozkovanie. A spravim mu komplet GO.
Alebo pojdem na luku a zapalim celu tu sopu.
No ked by to bolo tak ako hovoris Trdlo, ...tak dve ulice dalej robia vybrus motorov a vlozkovanie. A spravim mu komplet GO.
Alebo pojdem na luku a zapalim celu tu sopu.
Já mám poctivých 340tis. Pravidelně veškerý servis, výměny provozních náplní a něco i navíc. Prostě už si ale odjezdil své, no.
END
Ako poviem ti, uz aj kvalitnejsie motory som videl....Na BMW som mal 355000 a ani som nevedel ze bol nastartovany...Spotrebu oleja som nezaregistroval ziadnu ..A to malo to auto 15 rokov......