OPEL TECH II Diagnostika Mazání chyb Airbag atd...
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPEL TECH II Diagnostika Mazání chyb Airbag atd...
Ahoj, je nějaký soft který umožňuje nastavování ? (změny indexkódů, povolování tempomatu, změny volnoběhu atd ???)
Opeltech2 neumí nic koupil jsem si Op-Com 08 a taky nic
Opeltech2 neumí nic koupil jsem si Op-Com 08 a taky nic
AUTOELEKTRIKA - AUTO HIFI Veškeré elektronické úpravy OPEL ŠKODA diagnostika, doplnění pal. počítačů, tempomatů, Orig. Alarmy, GSM Alarmy, změny podsvětlení, neony,xenony, Upgrade vozů do vyžších výbav autohifi - profi i levné. PRAHA - RADOTÍN 777 21 30 21
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
OpCom by to mel umet. Ale mozna se pletu.
-
- Kontaktovat uživatele:
neumí, op-com mám taky proto jsem ho kupoval a neumí rrr
AUTOELEKTRIKA - AUTO HIFI Veškeré elektronické úpravy OPEL ŠKODA diagnostika, doplnění pal. počítačů, tempomatů, Orig. Alarmy, GSM Alarmy, změny podsvětlení, neony,xenony, Upgrade vozů do vyžších výbav autohifi - profi i levné. PRAHA - RADOTÍN 777 21 30 21
Tak napriklad zmenu volnobehu jsem OPem uz parkrat delal. Neni to problem, pokud to podporuje ECU motoru.Sintom píše:neumí, op-com mám taky proto jsem ho kupoval a neumí rrr
ty máš TOTO ??
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No změny nastavení ot.volnoběhu u některých motorů umí Bosch KTS 5..
Jinak to ostatní TECH II s povolením SPS přes security code.
Jinak to ostatní TECH II s povolením SPS přes security code.
Samozrejmne OP-COM original HW + soft OPCOM090328 CZ To maji preci vsichni, ne ?adam09 píše:ty máš TOTO ??
Já to psal pro Sintom ....
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano já mám toto a je to napr
no to by si chtěl hodně za ty peníze. Vykon - cena
Ono proto taky origo TEch2 stojí balík, je to taky z toho duvodu aby to neměli všichni doma
A navíc dnes už se jede přes tzv "online" diagnostiku, tudíš všichni tam bzdy zkončíme.
Neříkám že nebude nic další existovat, ale pro ruzné změny (kodování, programování atd..)
bude NUTNÉ navštivit autorizovaný servis.
Ono proto taky origo TEch2 stojí balík, je to taky z toho duvodu aby to neměli všichni doma
A navíc dnes už se jede přes tzv "online" diagnostiku, tudíš všichni tam bzdy zkončíme.
Neříkám že nebude nic další existovat, ale pro ruzné změny (kodování, programování atd..)
bude NUTNÉ navštivit autorizovaný servis.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
okura-je to tak.Stačí tažné na Háčko.Musíš si ho jet nechat naprogramovat i když ho dáš od Brinku i s jednotkou
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
Re:
nemas nakej navod jak se to prehazuje? treba mi to tam porad porad pise ,,used pin 7,,MaraB píše:Koukam ze moje cestina pro OT2 je docela zadane zbozi .. no a ted si rikam .. proc chcete radsi kupovat kablik s multiplexerem za cca 2500 Kc, kdyz si muzete prehazovat piny jednoduse rucne a tim usetrit cca 1700 Kc ? To jste ochotni zaplatit tolik za komfort ?
takze to mam rozebrat a pin7 snecim spojit nebo tak nak?
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
Ahoj, mohl bych prosím požádat o SW Opel Tech 2 CZ + AB-COM ma petr.cheb@seznam.cz??? Snad mi pojede s tímto kááblíkem http://www.aukro.cz/item730279399_diagn ... lexer.html Moooc předem děkuji
Opel Astra G HatchBack
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Kašli na to !!! Rozhodně nekupuj tenhle převodník a vůbe né za tyhle peníze !!!! Kup si OP-COM taky neumí vše ale umí aspoň 10 x víc než tohle a nebudeš mít žádné problémy s RS232 (sériovým portem)
Někde se rozhlídni jestli neuvidíš OP-COM někde do 3000 nebo si jej kup přes ebay, ale rozhodně nekupuj tohle !
Někde se rozhlídni jestli neuvidíš OP-COM někde do 3000 nebo si jej kup přes ebay, ale rozhodně nekupuj tohle !
Sintom: - jestli je to pravda, tak moc děkuji za varování a radu. Zkusím se tedy kouknout po tom tebou uváděném kabelu (diagnostice)
Opel Astra G HatchBack
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000