![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Štrádův topic
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Štrádův topic
Štrádíku, nepřivezl bys mi do Hradiště od Maldava výfuk ze z Plzně ? Nemám to tu od něho jak dovézt.. ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://img86.imageshack.us/img86/3903/dieselinsidezj7.jpg)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
No já zatím nejsem reglej,pač nevím zda tam pojedu,pokud bych jel,tak by určo nebyl problém,dal bych ti vědět ju...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Že Frýďo neřekneš. Pošli mi bližší info a ten vejfuck Ti za 14 dní dovezu. Snad mi ho kluci z Plzně stáhnou...
-
- Kontaktovat uživatele:
ok.. cinknu ti... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
![Obrázek](http://img86.imageshack.us/img86/3903/dieselinsidezj7.jpg)
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes mi obuli pěkně new zimní pneu na opravené zimní alučka za 220,- ,odpo je nandám na autí,dám i zimní koberečky už,venku se to pěkně posra..o,sníh a všude mokro atd...
Naposledy upravil(a) Štráda dne 27 lis 2009, 19:00, celkem upraveno 1 x.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem dával nedávno new zadní tlumiče,už mi v zatáčkách trošku plavalo auto,tak jsem koupil nové za 2000,- a jsou tam,makaj super,ještě je koupím i dopředu.Při sundání starých jsem koukal,že byl i nejvyšší čas,už se do nich pustila i hniloba..
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tady malá ukázaka práce mého kamaráda,dělá generálku svého džípa Nissan Patrol 3.0 V6 TD
Zatím podvozek,motor mu vysí v garáži na kočce a karoserie na zahradě,tam se bude taky něco povyvařovat...![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Zatím podvozek,motor mu vysí v garáži na kočce a karoserie na zahradě,tam se bude taky něco povyvařovat...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Ták a dnes jsem udělal astruli předběžně vánoce a koupil jsem jí new přední tlumiče Sachs Super Touring,zadní new kotouče Brembo a new klínovej řemen Corteco od continentalu...
Zítra pokud bude vhodné počasí,dojde k výměně
Celkem to vyšlo na 5150,- ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Zítra pokud bude vhodné počasí,dojde k výměně
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děláš z astry to co máš v avataru?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak na to mam daleko Ráďo 92....
Prevence a výměna je základ,Astrulka slouží spolehlivě a bez problémů,tak jí musím dopřávat kvalitní věci pokud chci aby to vydrželo a za chvíli jsem to nemusel měnit znovu...
Dnes jsem to vyměnil,tlumiče šly jedna báseň,necelé 2h před barákem a s hevírkem,ale ty zadní brzdy,to je mrsk jak prase,jsem u toho málem vytekl!Chvilku pojezdím,aby sedly desky na kotouče,pořádně pak pošteluju ručku a pohodička...
Ty new tlumiče na celém autě,to je jízda jak v bavnce
Takže konečně docíleno,že je na podvozku vše nové(čepy,uložení,tlumiče,axiální táhla řízení,laserová geometrie atd atd...
)
Jsem max spokojen!
Prevence a výměna je základ,Astrulka slouží spolehlivě a bez problémů,tak jí musím dopřávat kvalitní věci pokud chci aby to vydrželo a za chvíli jsem to nemusel měnit znovu...
Dnes jsem to vyměnil,tlumiče šly jedna báseň,necelé 2h před barákem a s hevírkem,ale ty zadní brzdy,to je mrsk jak prase,jsem u toho málem vytekl!Chvilku pojezdím,aby sedly desky na kotouče,pořádně pak pošteluju ručku a pohodička...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ty new tlumiče na celém autě,to je jízda jak v bavnce
Takže konečně docíleno,že je na podvozku vše nové(čepy,uložení,tlumiče,axiální táhla řízení,laserová geometrie atd atd...
Jsem max spokojen!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak kamarád už má rapídka po laku a bude se nastrojovat,montovanej rám,sedačky sparco,žbodové pásy,volant sparco,pedály OMP,sportovní tlumiče,ramena,rozpěry,svody a příčný výfuk,motor zatím fáčko s ostrou vačkou,větší ventily,upravená hlava,sání s dvojitým karburátorem weber,sportovní filtr KN,náboje předělané na 100kovou roztěč pro hezčí kola a na zadní nápravu kotoučové brzdy atd....
auto do normálního provozu no,né na závody nebo tak,jen na projíždky a zimní blbnutí...
Bude to fešák rychlej!![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Bude to fešák rychlej!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Pekny Rapid
Kamarat mal podobne, tiez motor z facka, ina vacka atd atd az na tie karbece, skoda ho skoncilo v potoku ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Jj,Rapid je stále pěkné auto,bych i řekl nejhezčí ze šádovek.Já měl taky v 18 letech Rapídka červeného a taky motor z fáčka,jel suprově,fotky jsou na prvních stránkách mého topicu...
Tak to je škoda,že ho takhle vykoupal,doufám,že tento nebude mít podobnej konec někdy!Až budou další pokroky,hodím sem zas fotky...![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Tak to je škoda,že ho takhle vykoupal,doufám,že tento nebude mít podobnej konec někdy!Až budou další pokroky,hodím sem zas fotky...
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes už konečně vyměnil víčko domečku termostatu,pač jsem ulomil při dělání hlavy ten plastovej dzinzik pro vratnou hadičku do expanzky,práce cca 20min s jedním prstem v nose
Pak jsem si udělal předvánoční úklid v kufru,mam místo origo rezervy dojezdovou rezervu z audi 80 a jek je hubenější,tak ta plastová úchytka nadosáhla až na plech disk a přes nerovnosti občas rezerva nadskočila a dělalo to trošku rachot,což mi vadilo,tak jsem vyrobil mezikus a pohodička už![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Pak jsem si udělal předvánoční úklid v kufru,mam místo origo rezervy dojezdovou rezervu z audi 80 a jek je hubenější,tak ta plastová úchytka nadosáhla až na plech disk a přes nerovnosti občas rezerva nadskočila a dělalo to trošku rachot,což mi vadilo,tak jsem vyrobil mezikus a pohodička už
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
pak už jsme se s kamarádem věnovali trošku příjemnějším věcem-rejpání v motorech...
výměna ser. vačky za ostrou,new rozvody,přehazování vany atd atd,motor po kompletaci prsknem do Rapídka...
výměna ser. vačky za ostrou,new rozvody,přehazování vany atd atd,motor po kompletaci prsknem do Rapídka...
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda