Divné chovaní při první startu
- Red_Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem podobný problém a u mě to byla váha vzduchu.
Tady na OCR je popsaný můj problém: http://www.opelclubrenbau.cz/e107_plugi ... hp?78430.0
Vím, že motory 1,6 váhu nemají, ale mají čidlo teploty nasávaného vzduchu. Váha vzduchu v mém motoru také měří teplotu nasávaného vzduchu. Tzn. že to může být v tom čidle.
Tady na OCR je popsaný můj problém: http://www.opelclubrenbau.cz/e107_plugi ... hp?78430.0
Vím, že motory 1,6 váhu nemají, ale mají čidlo teploty nasávaného vzduchu. Váha vzduchu v mém motoru také měří teplotu nasávaného vzduchu. Tzn. že to může být v tom čidle.
Astra G 5dv, 1.8 16V Z18XE, r.v.2002
- Reklama
Ahoj chlapi, mám podobný problém jen s tím rozdílem že mě to začíná blbnout naopak když jsou nižší teploty tak mi to chytne zřejmě jen na tři válce dvakrát to prošlápnu a je to OK... toto vše se děje jen když je motor studený nevim na co se zaměřit napadli me svíčky nebo zanešený ventily..... podotýkám že narozdíl od Vás v tomto topicu mám 1,4................ nemáte někdo typ kudy na to? díky
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
-
Pánové, jsem stoprocentně přesvědčen, že cukání při vyšších venkovních teplotách dělá něco, co má být při startu motoru studené (váha vzduchu?). Mě to totiž dělá pouze v případě, když na kapotu "pere" slunce.Když mám auťák (1,6,16V) pod jakýmkoli přístřeškem, může být vedro, jaké chce,s motorem se nic neděje.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Red_Dragon
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Divné chovaní při první startu
Zdar chlapi, je tady nekdo ze severni moravy s kym bych si na chvili mohl prohodit vahu vzduchu (motor Z18XE). Mam podobne priznaky jako Red_Dragon. A nez vyhodim penize za vahu, rad bych to zkusil, jestli je to skutecne ona. Samozrejme dorazim a predelam. Zkuste nekdo nabidnout. Diiik
-
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo, kdo by mi chtel pomoci a pujcit mi vahu vzduchu ?? Ja to potrebuji jen odskouset at vim v cem to je.
-
- Kontaktovat uživatele:
Trdlo: Udelam to OpComem ?? Ten totiz mam.
A co takhle váhu vzduchu odpojit a projet? Vyskočí ti sice chyba v jednotce,ale uvidíš,jestli to je váhou nebo ne Zkoušel jsem to takhle na Peugeotu 106.Chybu potom jednoduše smažeš,kabel máš...
-
- Kontaktovat uživatele:
Njn, ale chyba se projevuje jen za studeneho motoru pri teplem pocasi
Tak už na to někdo příšel čím to je ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Prej asi vaha vzduchu, az sezenu propanol, tak to poradne proplachnu, ale lepsi by bylo to zkusit z plne funkcni vahou.
Mám ten istý problém a toto mi napísal denny : ,,Nejspíš budeš mít za studena problém se zavíráním ventilů.Některý nedovře a pak to jde na tři.Po mírném prohřátí oleje se zdvihátko vzpamatuje a ventil dovolí dovřít a chod se srovná.Jinak takhle na dálku se špatně radí,ale zkus vysledovat to co jsem ti teď popsal."