Plastové prahy - barva

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
tlumex

Re: Plastové prahy - barva

Příspěvek od tlumex » 12 srp 2009, 22:47

jestli můžu s trochou vody do mlýna, tak mám odzkoušen RENOPLAST - čistící leštěnka se silikonem, na veškeré plasty a pryže na autě.
S výsledkem jsem spokojen, ale taky uvažuju o přelakování. Vždyť to znáte chlapi sami, furt to udržovat a udržovat.
Astra Caravan 1.6, 1999 , X16SZR, 75 vraníků

Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 13 srp 2009, 07:17

Kliky listy a prahy nalakovat nestoji moc ja uz bych nemenil :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 13 srp 2009, 08:44

A nelupe sa to po case? Alebo oderky sa na tom nerobia nejak extremnejsie??? A ked davas prec tu zaslepku na prahu aby si dvihol auto, ono ten plast je ohybny, z toho sa to neolupuje???
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 13 srp 2009, 08:59

milosh píše:Kliky listy a prahy nalakovat nestoji moc ja uz bych nemenil :wink:
a to máš lakované origo lišty co jsi měl na autě nebo jsi je měnil za ty co jsou určené pro lak? jestli máš lakované ty origo, neolupuje se to? musely se nějak upravit?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 13 srp 2009, 09:04

Lakovane mam ty puvodni co tam byly, nic se nikde neloupe taky jsem si to nedelal samodomo ale diky kamosovi co je super rychly levny lakyrnik 8) Sam demontoval nalakoval namontoval zpet super spoluprace :wink:
nechal jsem i predni a zadni naraznik lakovat plus odstranit znak opel na kufru takze pesnou cenu vam nepovim za ty listy kliky prahy ale jsou to maly dily podle me do 3litru by se to melo vejit sakumprdum :mrgreen:

zde je moje galerie kdo by chtel videt rozdil - https://www.astra-g.cz/galerie/milosh/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Jeena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeena » 09 zář 2009, 15:15

Lidi potřebuju radu,
nesedí mi jeden plastovej práh, je na konci nějakej odchlípnutej, Chci ho shodit a kouknout co mu je, jen nevim na co si dát pozor abych to neurval...je na to nějaká finta, nebo se prostě použije síla?
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Obrázek

kamarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamarek » 09 zář 2009, 16:42

no, pred 3 mesiacmi som si ich striekal, takze ak si dobre pamatam:
Od spodu je asi 6 stuplikov, ktore musis vybrat (ja som mal nahradne takze mi bolo jedno ci ich pokazim) a potom je tam prah uchyteny od boku.Musis ho odistit z tych svoriek (mne to islo srobovakom)Tu ti posielam obrazok z Ako na to:
Schránka01.jpg
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA

maccek

Příspěvek od maccek » 17 bře 2011, 17:36

Prahy jsem vzal barvou..lakem..vic vrstev a stejne to šlo za dva roky dolu:( Nejlepsi a asi i nejlevnější je fólie. Koupil jsem ve stejny barve lepsi fólii,nalepil a uz je tam 4. rok a skoro bez problémů.

dydy111
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dydy111 » 26 pro 2011, 14:44

Zdar,ja tovyresil ocistenim , obrousenim jak list dveri tak plastovych prahu a odmastenim..Pote jsem je naastrikal Matnou cernou barvou asi 3vrstvy a naprosta spokojenost .. pozdeji dam foto jsem mimo..;-)
Opel astra G 1.4 16V

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya » 26 pro 2011, 17:20

macek loupe se to proto lebo si mnel spatny postup. zadny plast se neloupe jen treba dodrzat technologický postup. základ JE PRIMMER NA PLASTY, nebo zmekcovac. bez toho se to oloupe bezmala i pod vapkou.... radejsi si takovyhle veci doma nedelejte ty co to nevedia lebo sa Vám to olúpe, nieje to nic zlzité ale ked to raz niekto nerobil alebo robí zle, tak skoda materialu + roboty. Druhá podmienka netreba nanasat zbytocne hrube vrstvy, cim jemnejsie tým lepsie... ja som mal prahy, listy aj klucky nastriekané hodne dlho, nikde ziadny naznak lupania ani nic 8)
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car

Odpovědět