Plastové prahy - barva

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Dzastik
Kontaktovat uživatele:

Plastové prahy - barva

Příspěvek od Dzastik » 18 čer 2009, 22:04

Chci se zeptat, jestli jsou Astry dělané s více barevnýma variantama plastových prahů na bocích auta. Nedávno mi totiž řekl borec v myčce, že je mám "zprominutím hnusné" :D a že to je standardně pěkné a černé. Já je mám šedé a jakoby flekaté - nesouvisle. Pokud tedy všechny jsou černé a jen to prostě zašlo, máte nějaký tip na vyčištění či údržbu (myslím nějaké konkrétní přípravky)? Díky moc!

Reklama

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Re: Plastové prahy - barva

Příspěvek od Majesty » 18 čer 2009, 22:08

Stačilo trochu pohledat. Normálně prodávají oživovač plastů a tím to napatláš a budou zase černý. 8) Zajdi na pumpu a tam seženeš, každý výrobce kosmetiky má takový přípravek.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 18 čer 2009, 22:10

Pokud už jsou ve stádiu, když jsou totálně šedé, tak jediná rada je PŘELAKOVAT a nejlépe do barvy vozu 8) Přípravků na oživení venkovních plastů je hodně, ale počítej že ze začátku ti vydrží jako nové max. týden ( nebo do prvního zapršení :lol: )... Pokud s tím budeš mít trpělivost jako já, že je budeš brát oživovačem 5X do měsíce a to po dobu tří měsíců, tak pak ti to tzv. oživení vydrží i měsíc :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 18 čer 2009, 22:25

Podle mě už je jen varianta dát do laku, i kdyby černý mat.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

zEjn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zEjn » 19 čer 2009, 05:43

Mrkni ke me do galerky na posledni fotky, mam tam ty plasty nastrikany ozivovacem, ale znacku ti napisu az budu doma, kdyz budes chtit...

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 19 čer 2009, 07:36

AstraMan píše:Pokud už jsou ve stádiu, když jsou totálně šedé, tak jediná rada je PŘELAKOVAT a nejlépe do barvy vozu 8) ......
ale nesmíš po nalakování hned jezdit :lol: :lol: viď AstraMane :lol: :lol:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 19 čer 2009, 16:42

No hlavně dobře odmastit a pak dát ještě krycí lak :wink: Já jsem pouze odmastil, stříknul namýchanou barvou a druhý den jel :wink: Přes zimu pak nevydržely... A jelikož jsem jezdil často na srazy v zimě a garáž nemám, tak nejrychlejší způsob byl hned je stříknout a jet, aby alespoň na ten jeden den vydržely :lol:

Nicméně před letošním pražským megasrazem jsme je přebrousili, odmastili a dali jak základovku, tak i namýchanou barvu... A drží do teď :mrgreen:

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 04 srp 2009, 21:20

Mno sice ozivuji stary topic, ale chci se zeptat mate nekdo nejakou overenou znacku vyrobku, ze je lepsi na oziveni venkovnich plastovych list. Lakovat se mi to nechce, to bych se na to mohl vy*rat.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 04 srp 2009, 21:26

Zajed si k Nytrove "Barvy a laky kousek od Krakenu" a nech si tam nalít decku oživovače na plasty,nevím jak se to přesně jmenuje 8) Perfektní přípravek a vydrží to chvíli :wink: Decka stojí myslím 26Kč

bany

Příspěvek od bany » 05 srp 2009, 19:52

ja mam vyzkouseny COYOTE oživovač pneu a vnejších plastů,stoji cca 105kc,ale me zabira 8)

Slawat77

Příspěvek od Slawat77 » 07 srp 2009, 10:38

A ja kdyz mel jeste petidvirko tak sem zajel k nam do lakovny a tam mi prodali sprej primo na cerny plasty.Tak sem tim vohulil ty prahy a vypadalo to fajnove.Byl to takovej cernosedej sprej specialne na cerny plasty a udelalo to trosku povrch jakoby hrudkatej.Protoze napln byla hustci Ale jen decentne.Pak se me i par lidi ptalo jestli sem nekoupil novy prahy :mrgreen: .A po 2 letech to vypada porad stejne dobre.Akorad si pamatuju ze znacka byla Dinitrol ale nazev nevim.Stalo to myslim 150kc a vyslo mi to na oba 2 prahy.

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 07 srp 2009, 10:48

kojot ozivovac good ale ja to lestil silikonovym olejem ve spreji a taky good, jen pak je problem kdyz to das lakyrovi :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

beavis

Příspěvek od beavis » 12 srp 2009, 22:04

Pouzivam ozivovac plastu od Kokota (Coyota). Hotovy je to za chvilinku a vysledek je vzhledem k cene dostacujici:-)
Astra 1.6 16V, rok 2000, osobní dovoz z D, edice 100, 3 dveře, sportovní výfuk, sportovní filtr sání K&N, rádio Pioneer DEH-P 5630 MP,.....

Oplíček

Příspěvek od Oplíček » 12 srp 2009, 22:27

AstraMan píše:No hlavně dobře odmastit a pak dát ještě krycí lak :wink: Já jsem pouze odmastil, stříknul namýchanou barvou a druhý den jel :wink: Přes zimu pak nevydržely... A jelikož jsem jezdil často na srazy v zimě a garáž nemám, tak nejrychlejší způsob byl hned je stříknout a jet, aby alespoň na ten jeden den vydržely :lol:

Nicméně před letošním pražským megasrazem jsme je přebrousili, odmastili a dali jak základovku, tak i namýchanou barvu... A drží do teď :mrgreen:
No za mě bych řekl,nelakovat sám.Já jsem stříkal plničem,pak barvou a pak bezbarvým lakem,protože mám metalízu a výsledek se mi vůbec,ale vubec nelíbí.Myslel jsem,že se to bude blízkat krásně,jako lak,co mám na autě,ale ono vůbec.Jsem zklamaný :cry: Člověk se s tím jenom udupe a stejně to neudělá,jako odborník.Každý umí něco a každý nemůže umět pořádně vše :o
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 12 srp 2009, 22:46

No ono namýchat i metalickou barvu je údajně umění... A když chceš něco opravit na karosérii, tak je to šíleně vidět... Hold v tomto směru je metalíza nevýhodná :?:

Ale tak já jsem s výsledkem zatím spokojen... Mě se naopak více líbí, když se mě ty prahy nelesknou tak jako zbytek karosérie... Ale to už je věc vkusu
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 12 srp 2009, 22:54, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět