klima nefunguje..
klima nefunguje..
Poslední dobou klimatizace chladila čím dál méně a niní již nefunguje vůbec... když ji zapnu, jde slyšet jakoby "zasičení" tak jak když normálně fungovala, ale nejde chlad.. všiml jsem si že neběží ventilátor u chladiče. A při překročení teploty se zapnou oba dva ventilátory na chladiči.. Nevíte co s tím je??
Asterka 1.8 16V sedan
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: klima nefunguje..
Uteklo ti medium. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno mozna by nebylo od veci si prvni zkusit tesnost.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno to ti udelaji tam kde to plni. Treba te jen zbytecne plasim, ale naplnit za prachy a pak by ti zdrhla.
to je fakt no, necham to aj zkontrolovat... no a je jiste že to je tou kapalinou? nemůže to být ještě jiná závada, že to nefunguje??
Asterka 1.8 16V sedan
zaslechl jsem, že prý to může být ještě relátkem od toho ventilátoru.. je to možné??? a jak poznám keré to je?
Asterka 1.8 16V sedan
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Proč jít jednodušší cestou,že?
Nejdřív rozhrab celý auto ,pokuchej řádně elektriku,rozšťourej relátka a nakonec zjistíš,že ti fakt chyběla náplň-jen se ti podařilo tu a tam urhnout něco plastového,pak rupne kryt na relátku...atd.
To sem z toho paf.
Já zkouším vždy nejdřív to jednodušší,ale už jsem asi starej.Teď tu mám učně a když nesvítilo světlo u fabie,tak se jal také nejdříve šťourat spínač,ale že prasla žárovka mu bylo fuk-tak je prý to dnes učí v učilišti
Pánbůh s námi a zlé pryč
Oni más mají v důchodu živit.

Nejdřív rozhrab celý auto ,pokuchej řádně elektriku,rozšťourej relátka a nakonec zjistíš,že ti fakt chyběla náplň-jen se ti podařilo tu a tam urhnout něco plastového,pak rupne kryt na relátku...atd.
To sem z toho paf.

Pánbůh s námi a zlé pryč

no tak chci zjistit co tomu je, relatko zvladnu otestovat, jelikož elektrikář jsem, ale klimu si nenaplnim, zajedu to naplnit, borec tam skoro nic nevleje bo to nebude ta zavada a řekne si o 1000,- tak proto zjišťuju co a jak..
Asterka 1.8 16V sedan
- denny
- Kontaktovat uživatele:
To,co píšeš v prvním příspěvku,mi po 20letech praxe jasně napovídá-málo media.Asi tak. 

ok, jakmile dořešim, tak dam vědět, jestli to bylo ono...
Asterka 1.8 16V sedan
-
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli toho, tu je třeba zase založit nový topic, že... o klimě tu je psané málo... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."