pohasínají světla a komplet osvetlení auta
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: pohasínají světla a komplet osvetlení auta
Každé auto je jiné... to je stejné, jako když mi jdou stahovat okna i když mi nesvítí kontrolky. Jen klíč v zapalování, svítí i ovládání na volantě... to jsem asi taky jeden ze sta.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- kabrioletak
Mě právě také svítí ovladaní na volantě když vyndám kliče ze zapalování a i když zamknu,bud to po nějaké době zhasne a nebo ty bílé znaky jsou fosforové
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
pohasínají světla a komplet osvetlení auta
mne to robil alternátor prestalo to po výmene alternátora za novy, ale aj spolu so servo čerpadlom ktoré začalo vydávať čudné zvuky lebo bolo neustále zapínané a vypínané ako alternátor dobíjal a nedobíjal
ako prve pri slabom dobíjacom prúde auto vypína servo
mne to robil alternátor prestalo to po výmene alternátora za novy, ale aj spolu so servo čerpadlom ktoré začalo vydávať čudné zvuky lebo bolo neustále zapínané a vypínané ako alternátor dobíjal a nedobíjal
ako prve pri slabom dobíjacom prúde auto vypína servo
Naposledy upravil(a) Fogino dne 18 črc 2009, 22:36, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000
Podsvit ovládání radia na volantu je závislý na spuštění rádia. Ve většině případů jde jen o neorigo rádio a otočené napájení. (prohozený stálý se spínaným...)
END