Dekarbonizace
Dekarbonizace
chci se zeptat jestli nekto z vas delal na astre dekarbonizaci ci jine cisteni motoru ,a jestli s nejakyma aditivama nebo v servisu,a tak jestli s aditivama na cisteni a ci vsechno bylo v poradku jestli se nucpal nejaky filtr nebo neco.Moje astra ma uz 170tk tak nevim jestli to udelat nebo ne a ci to vubec pomuze.
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dekarbonizace
Já jo,ověřenou a pokud používáš kvalitní oleje,tak je to zbytečné,já mám najeto jednou tolik,co ty a nic(žádné usazeniny atd)Když nebudu počítat new olej a filtr,tak mě dekarbonizace stála cca 100,-
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Mám přes 3kila,jsem spokojen,autí maká už přes 5let co ho mám bez chyby(jen dvakrát jsem měnil diodovej můstek),motor tahá jak prase-všichni,co maj tady astru se stejným mot a najeto o půlku míň,tak říkaj,že mi to jede líp(to bylo jetě před úpravou... )!
Jo jo-autobazary mno...
Motůrek šlape jak švícary a vše kolem něj!!!A teď po GO a úpravě si jen přede:vrr vrr vrr
To mám taky kamráda,má Fko 1.6i v kombu a má nalítáno 490tis!!!! a jezdí stále super a v poho-z toho vyplívá,že Opel má kvalitní motory(GM)
Jo jo-autobazary mno...
Motůrek šlape jak švícary a vše kolem něj!!!A teď po GO a úpravě si jen přede:vrr vrr vrr
To mám taky kamráda,má Fko 1.6i v kombu a má nalítáno 490tis!!!! a jezdí stále super a v poho-z toho vyplívá,že Opel má kvalitní motory(GM)
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
ale za ty prachy co jsi do toho nastrkal by jsi mel tri novy motry s vetsim obsahem
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
Jsou lidi, co si koupí shnilou š120 a komplet ji předělají tak, že za ty prachy by měly rodinný domek ( bez podsklepení a podkroví se dnes do 250tis vejdeš od firmy Phoroterm )
Já si také občas říkám, zda mělo cenu rvát tolik peněz do Astry, když se defakto nic nezměnilo
Takže tímto tématem se asi nemá cenu zaobírat Ale ten štrádův počet najetých km je fakt překvapující
Já si také občas říkám, zda mělo cenu rvát tolik peněz do Astry, když se defakto nic nezměnilo
Takže tímto tématem se asi nemá cenu zaobírat Ale ten štrádův počet najetých km je fakt překvapující
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No ja mam uz skoro 226000 km. Dekarbonizaciu by som tiez chcel skusit.
A Strada, na taku G.O sa casom chystam aj ja...
A Strada, na taku G.O sa casom chystam aj ja...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě vše vyšlo na 11tis. a to bych motor asi nesehnal,a nebudu tam cpát silnější,co pak řeknou na technickej,nebo nedej bože při nějaké nehodě?!Tak GO jsem udělal,protože jsem chtěl upravit tu hlavu a tu pokud schodíš,tak musíš dát všechny těsnění nové,olej,filtr,svíčky,chledící náplň atd,to že mi žrala Pak olej,byla moje chyba,že jsem nepřekroužkoval při prvním sundání hlavy!Jinak než šla hlava dolů.tal do té doby jezdila astrule jak fík a bez jediného problému,pokud bych to nerozebíral,jezdila by nadále!Já teď mám klid,motor po GO,dekarbonizovanej,vypláchnut chladící okruh atd.Díly stály kolem 6tis a úprava 5tis-já jsem spokojen!
Ono s GO dojde postupem na každého,pokud to neprodá dřív....Však to má už skoro 11let,si myslím,že nároky už nějaké jsou....
Ono s GO dojde postupem na každého,pokud to neprodá dřív....Však to má už skoro 11let,si myslím,že nároky už nějaké jsou....
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jenže štráda nědělal žádnou GO.Pouze zodpovědné překroužkování motoru a zabroušení ventilů.
GO začíná hlavně výbrusem a novými písty ,broušením klikovky a novými ložisky ,a to už leze do jiných peněz.
To je abychom si tu nepletli pojmy s dojmy.
GO začíná hlavně výbrusem a novými písty ,broušením klikovky a novými ložisky ,a to už leze do jiných peněz.
To je abychom si tu nepletli pojmy s dojmy.
Mě ta cena připadala "trochu" nízká, ale přikláněl jsem se k tomu že to měl třeba přes nějakého známého přes ně se dá mnohdy ušetřit, avšak nesmíme opomenout kvalitu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Mno,tak dělat komplet GO,jak píše denny(výbrus,new písty atd...),tak to bych raději koupil málo jetej motor z bořby,pač to by bylo grošů.... Já pouze vyměnil veškeré těsnění kolem motoru včetně kroužků.Těsnění pod hlavou-Glaser,veškerej zbytek včetně šroubů hlavy -Elring a kroužky-Goetze,což si myslím good kvalita!Ceny se tu už rozebíraly v jiném topicu a úprava hlavy stála 5litrů u známého,ten dělal-zbroušené ventily,sedla ventilů,zvětšení a leštění kanálů jak sacích,tak výfukových+slícování tešnění a zvětšování průchodů v ném,tak i parohů(svodů na výfuk a sacího potrubí se vstřikama),vše je podle let praxe známého a tabulek...-já jsem spokojen.
A práci jsem si udělal sám za pomoci kamaráda(nejsme mechanici) a při překroužkování opět známej
Dekarbonizace provedena,motor byl relativně čistej...
A práci jsem si udělal sám za pomoci kamaráda(nejsme mechanici) a při překroužkování opět známej
Dekarbonizace provedena,motor byl relativně čistej...
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
članok iba o chemickej dekarbonizacii, škoda že sa jedna o čistenie nasavacieho traktu ako aj vstrekov. Mňa asi najviac zaujima dekarbonizacia piastov a kružkov ako aj dekarbonizacia kľukovej skrine, nakoľko sa mi stretli dva obdobne motory z rozdielnym najazdom a rozdielnym pristupom k vymene kvalitnym olejom a poviem vam že, rozdieli boli viac než šokujuce . Našiel som aj jdnu diskusiu na nete ohladom chem čistenia vršku. http://forum.autobazar.eu/dekarbonizaci ... 12911.html
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
já dělal dekarbonizaci vodou, přímo do sání pístu, auti mi ale jede stejně až
na problém s lištou, jestli po vyměně lišty budu chytřejší těžko říct,
změnu jsem nezaznamenal,
na problém s lištou, jestli po vyměně lišty budu chytřejší těžko říct,
změnu jsem nezaznamenal,
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic