Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Re: Žofka :) nové foto str.4 a 8
chlapci..volal mi ted muj servisak a povidal, ze mam axialni vuli na klikovce cca 5mm (vymenuje rozvody...)...je to v pohode nebo ne?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
- Reklama
Došla...já to sem napsal hned po tom, co jsem Ti volal...Servisák čekal na telefonu, tak jsem to potřeboval yhned
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
tak...Zofka ma na sobe i zadni naraznik, urezal jsem i kus vyfuku (byl zahnuty smerem dolu) a dal jsem tam zatim takovou tu tuzingovou koncovku, at to nevypada tak trapne.. (OPC naraznik a pod nim rezavy vyfuk... ) Ted jeste ty xenonove svetla a tempaaaac a bude to oukej...jo a pak jeste mlhovky... a vytahnout kola o 2 cm (cca)....jo a nove 17"ky kola......atd atd.........aha..takze vlastne nejsem jeste ani v pulce
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Tyhle motory tím nějak trpí .Měl jsem zatím dva tyto motory,a oba když jsem prodával,tak kupující říkali,že ten jejich byl na to stejně jako ten tvůj.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
No...to jsem čekal...a na kolik takový motor vyjde? Kdybych se rozhodl ho vyměnit??
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
veeeeeeeeeeeela minimalne niekolko prepraviek zelenej sa usis rozhodnut cizelenu ci novy motor
No, když prodáš Záfu a přihodíš pár tisícovek, tak Ti to možná vyjde na nějaký nepříliš jetý motor z vrakáče
Ty gaunere a slibotechno - kde jsou ty fotky a návody z instalace LEDek ??? A co ten tempomat ??? Koukej přestat zlobit a nahoď to, nebo si mě v září nepřej !!!
( )
Ty gaunere a slibotechno - kde jsou ty fotky a návody z instalace LEDek ??? A co ten tempomat ??? Koukej přestat zlobit a nahoď to, nebo si mě v září nepřej !!!
( )
Jeden máš tady za 8000 Kč - http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=10924
Nevím jaký má přesně typ,teď jsem to nepročítal,ale má myslím málo najeto.
Nevím jaký má přesně typ,teď jsem to nepročítal,ale má myslím málo najeto.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
Tempomat furt nejde, LEDky jsou vymenene na palubce, PPC, topeni a ovladani svetel...Delalo se to v noci a fotak to nepobral no...
Jinak kdyby to nekoho zajimalo, automaticka prevodovka je podsvicena SMD diodami, a to jak pismena, tak "puntiky"...ale do toho bez mikropajky nejdu ani hovno hovno hurá hovno http://www.stream.cz/video/5/203899-par ... nym-record
Jinak kdyby to nekoho zajimalo, automaticka prevodovka je podsvicena SMD diodami, a to jak pismena, tak "puntiky"...ale do toho bez mikropajky nejdu ani hovno hovno hurá hovno http://www.stream.cz/video/5/203899-par ... nym-record
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Ha, takže úkol nesplněn.. Dobrá, píšu si
A jak to že nejde tempomat ???
A jak to že nejde tempomat ???
no nejde...on jde, ale neni namontovany, navic musim sehnat delsi bovden...ten tempomat je z omegy a nekomunikuje s RJ motoru, ale muze fungovat i samostatne (je tu par lidi, kteri to ale nedoporucuji). Az sezenu ten bovden, pak to udajne neni slozite namontovat...tak uvidime...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Tss..bowden..a co děláš celý dny ??? Huš ho shánět ať už to jede !!!
kéž bych měl na starosti jen tu Žofku ... ale jsem rád, že mám nárazníčky na autě, i když oba ještě půjdou dolů, nějak tam nesedí, jak mají, tak je musím dobrousit na míru
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
foto foto foto . . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........