Na muj vkus dobry zvuk,vzhled,podpora ovladani na volantu,zvysovani hlasitosti podle rychlosti super.Akorat skoda,ze neumi modre podsviceni
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tak snad bude slouzit jeste dlouho..
Nene nemyslel jsem to ironicky, To rádio umí přizpůsobovat hlasitost dle rychlosti jízdy , problém je že to bezproblémově funguje až od hlasitosti stupen 4. Na 1-3 to kolísá nahoru/dolůbahy píše:podla mna to Hribek myslel ironicky, ze je to funkcia, bude to asi vseobecna bezna zavada tychto radii.
Já nemyslím že by to špatně fungovalo při nastavení samotné funkce na stupen 1-3, to je něco jiného, Mylsím to tak že pokud je zapnuta funkce Hlasitos podle rychlosti jízdy(je jedno jestli na stupen 1, nebo 4 tak pokud máš potom puštěno rádio potichu ( do Hlasitosti 3) tak to automatické zesilování/ ubírání nefunguje korektně dokud se hlasitost nedostane nad uroven 4.Miguello píše:...
A nastaveno to mám na 2ku a bez problémů (u 4 už jsou ty rozdíly v přidání hlasitosti velmi zřetelné, prostě velký skok).
.....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |