Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Re: Žofka :) nové foto str.4 a 8
Je mi to jasné. Kupodivu jsem odjel se Zafirou vcelku a ještě na ní byla spousta věcí navíc. ...funkčních a ne v kufru.
Narazník stačí zbrousit (ta vnitřní strana co zapadá do auta) a zaleze Ti to. Není to z mojí hlavy, ale říkal mi to Cobein.
Narazník stačí zbrousit (ta vnitřní strana co zapadá do auta) a zaleze Ti to. Není to z mojí hlavy, ale říkal mi to Cobein.
- Reklama
Pěkné Joeli, pěkné. Koukám že jsi využil ten grill co jsi měl a dneska se vůbec nenudil.
END
no...nevenoval jsem tomu moc casu...grill byl hotovy cca za 20 minut a naraznik vymeneny cca za 10 :)Stejne ho ale jeste musim sundat, musim doladit ty boky. Ale zatezovou zkousku ma za sebou...otocil jsem Zlin s prumernou spotrebou 15l/100km, tak si tu zkousku asi dovedes predstavit a neupadl
Mas ty schemata? Jsem dneska nejaky akcni, tak ze bych to zfouknul jeste dneska
Mas ty schemata? Jsem dneska nejaky akcni, tak ze bych to zfouknul jeste dneska
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Ďáble.
Pravé světlo - 16pin
Pin 16 - hnědobílý kabel - směrové světlo
Pin 7 - bílý kabel - dálkové světlo
Pin 8 - šedočerný kabel - parkovačka
Pin 11, 9, 1, 2, 3, 4 - nezapojuj
Pin 15, 10 - kostry (hnědé kabely u stávajících štekrů jsou vždy kostra), použiješ jen ty dvě.
Pin 12, 14, 5 - to je na motorek takže taky nezapojuj.
Levé světlo 10 pin štekr
Pin 8, 5, 4, 3, 10, 1 nezapojuj
Pin 1 - parkovačka (barvu vodiče ber podle auta...)
Pin 2 - dálkové světlo
Pin 6 - blinkr
Pin 7 a 9 jsou kostry.
To máš zapojení štekrů na světlech, plus ty HID co tam dáš, musíš nějak vyvést kabel od výbojky ven ze světla a napojit na balasty. Prostě výbojky budeš mít zapojené mimo štekry.
Obrázek číslování štekru mám jen na desetipin, na ten šestnácti ne, ta to musíš nějak logicky odvodit, nebo zkusit najít u pinů čísla, většinou tam bývají krajní číslované.
Pravé světlo - 16pin
Pin 16 - hnědobílý kabel - směrové světlo
Pin 7 - bílý kabel - dálkové světlo
Pin 8 - šedočerný kabel - parkovačka
Pin 11, 9, 1, 2, 3, 4 - nezapojuj
Pin 15, 10 - kostry (hnědé kabely u stávajících štekrů jsou vždy kostra), použiješ jen ty dvě.
Pin 12, 14, 5 - to je na motorek takže taky nezapojuj.
Levé světlo 10 pin štekr
Pin 8, 5, 4, 3, 10, 1 nezapojuj
Pin 1 - parkovačka (barvu vodiče ber podle auta...)
Pin 2 - dálkové světlo
Pin 6 - blinkr
Pin 7 a 9 jsou kostry.
To máš zapojení štekrů na světlech, plus ty HID co tam dáš, musíš nějak vyvést kabel od výbojky ven ze světla a napojit na balasty. Prostě výbojky budeš mít zapojené mimo štekry.
Obrázek číslování štekru mám jen na desetipin, na ten šestnácti ne, ta to musíš nějak logicky odvodit, nebo zkusit najít u pinů čísla, většinou tam bývají krajní číslované.
END
no na ty HIDky pouziju tu prechodku a D2S vybojky...zitra si nakoupim ty koncovky na draty.. (jak se to jmenuje? At nevypadam jak debil v obchode... ) a vrhnu se na to. No jinak misto parkovacek uz mam bile diody (vim, ze to neni ok, ale co uz....uz tak oslnuju, tak proc ne diody?? ) a koupil jsem za par kacek aspon koncovku na vyfuk, at pod tim opececkem neni ta rezava trubka
Jinak s tou HID sadou ted vidim uzasne, akorat kdyz potkam jine auto, tak ja vidim vse a oni hovno hovno hura hovno hovno
Jinak s tou HID sadou ted vidim uzasne, akorat kdyz potkam jine auto, tak ja vidim vse a oni hovno hovno hura hovno hovno
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
konektory potřebuješ, a lepší vzít s sebou to světlo, aby jsi věděl jak velký.
END
tak...konektory mam, jdu na to...drzte palce s vysledkem se pochlubim...(pokud teda bude s cim se chlubit...)
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
joel da electric engineer to som zvedavy ci ti to bude svietit
no ty se moc nesmej Na to, ze v zari prijdes o auto a pujdes domu pesky, jsi jeste docela vesely
...driv budu svitit jak, jak to auto
...driv budu svitit jak, jak to auto
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
to si sa uz vyhrazal teraz a ani kosacku si nespojazdnil a odisiel som na aute
auta se rozebiraji v noci prece...
...jinak to prave svetlo je totalne v prdeli, chybi tam nejen sroub, ale cely ten plastovy kus, ktery to drzi, navic ten kus tamneni mozne domontovat, neni tam pristup. Takze je nepouzitelne.. Takze zadne bastleni nebude..
...jinak to prave svetlo je totalne v prdeli, chybi tam nejen sroub, ale cely ten plastovy kus, ktery to drzi, navic ten kus tamneni mozne domontovat, neni tam pristup. Takze je nepouzitelne.. Takze zadne bastleni nebude..
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
no neviem s tymi politrakmi ci by ste daco rozobrali
Joel, no to byl důvod, proč jsme ty HID dali na ty stávající světla,.... Kdyby nebylo orvaný, tak jsme to přece bastlili hned na ty druhý světla...
Brhy: v září pochopiš....
Brhy: v září pochopiš....
END
ja ho prave rozebral a koukal z druhe strany...a je to beznadejne...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz