Opel Astra IV generace
Re: Opel Astra IV generace
Náhodou mne sa páči, ale za tie prachy by som radšej bral japonca. Už teraz viem, že moje ďalšie auto bude vyberané veľmi podrobne... Možno to už bude niečo ako Honda Hybrid, prípadne Opel Ampera/Chevrolet Volt ... . Ale tak skoro sa na nové auto nechytám. Človek ale nikdy nevie.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty zadní světla jsou hezké... neotřelý tvar obrysovek ..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A kdyby jste jí měli, tak slintáte taky. To je jak si pochvalují šádečkáři 120 a vono už je to tu samý nový Superb... Pokrok je všude, to nezastavíme. Mi se sakra líbí a hned bych do toho šel... Je to brko a jak píše Frydex, ty zadní světla jsou echtovní!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Uvidíme jak bude vypadat v reálu na silnici. A jak by se k nám hodilo
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
A tu je interier, rekl bych hezci nez exterier
a tu v provedeni vauxika
a tu v provedeni vauxika
Opel spustí cenovou válku
to by pro zakazniky nemuselo byt spatne
http://hn.ihned.cz/c1-37483940-opel-spu ... ovou-valku
to by pro zakazniky nemuselo byt spatne
http://hn.ihned.cz/c1-37483940-opel-spu ... ovou-valku
Ať si kdo chce co chce říká mě se líbí .Jak Astra tak její větší ségra Insignia .Přjeju jim hodně spokojených majitelů.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
No konečně zase pěkný Opel. Už jsem myslel, že změním značku. Háčko je hnus a dlouho nebylo nic na obzoru. Až vyjede Caravan tak do něj hned jdu.
Pouze na první pohled, na ten druhý je jich tam akorát! Horní jsou ryze bezpečnostní. V dalším bloku pak napravo rychlé přepínání vstupů a ovládání rádia, hands free a navigace a dole pak už jenom standardní klima, vyhřívání a nastavení poloh sedaček. Nikde nic navíc, rozdíl je jenom v tom že se ty tlačítka neválí po celém autě a že třeba přepínání vstupů není řešeno jedním tlačítkem, které musíte mačkat furt dokola aby jste se dostali k potřebné volbě... Tohle řešení je pro mě milionkrát lepší než jedno megatočítko kterým se jen náhodně střílí volby na displayi a pak člověk musí víc koukat na display než na cestu...Zigi píše:Jen škoda, že je na středovým panelu zbytečně moc tlačítek...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hacko bylo rozdil proti gecku ale porad to je vic originalni nez nova astra ktera uz je stejna jako vetsina novych aut, sice hezka a ne originalni, me se hacko libi nez koupim od opelu posledni model jeste i radu H doufam zagarazuji na par letwladyk píše:No konečně zase pěkný Opel. Už jsem myslel, že změním značku. Háčko je hnus a dlouho nebylo nic na obzoru. Až vyjede Caravan tak do něj hned jdu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nj je to pecka ale jak píše miloš zvenčí už to neni tak originální třeba na tý fotce z profilu uplně vidim seat leon
Jen škoda že se ten středový panel inspiroval vozem Kia Ceed
Ono se kopiruje dneska vsechno a vsichni, ja osobne tam toho teda krome tech podelnych vydechu ventilace, az tak podobneho s ceedem nevidim. V kazdem pripade se musi priznat, ze to ma opel mnohem lepsi nez ceed, ktery pusobi hodne levne. Jedine co se mi nelibi jsou ty stribrne veci patrne ala kov.
Jinak ty studie, take nevypadaly spatne, hlavne ta prvni