Philips H7 Bluevision
Re: Philips H7 Bluevision
No tak jsem zapl comp a nestačím se divit, ,co člověk tak to názor....
takže vůbec nevím,co do těch AE koupit ,asi zajdu do PL na trh a
koupim "bardzo niebieskie" za kilo sadu
takže vůbec nevím,co do těch AE koupit ,asi zajdu do PL na trh a
koupim "bardzo niebieskie" za kilo sadu
[i][color=#0000BF][size=85]Caravan 1.6 16V 74kw,r.v.99,tm.modrá met.alu origo 15,výbava CDX
[/size][/color][/i] EX
Nově Zafira B 1,9cdti 88kw N-Joy , stříbrná met. r.v. 07/09
[/size][/color][/i] EX
- Reklama
Obávám se že to není o názorech ale skutečně o rozídlných vlastnostech různých dodávek Bluevisionek čemuž nasvědčuje i to že se prodávají s různou barvou stínících čepiček... Ty co jsem koupil já nesvítily dobře ani v klasických lampách natož v Angel Eyes...
Angel Eyes svítí samy o sobě na prd Bylo to potrvzeno i od pár členů vlastnících AE, aby se neřeklo že svítivost AE pomlouvají jen ti co mají sériové lampy Jsou dělány hlavně na vzhled a aby si alespoň s nimi trochu lépe viděl, tak xenon tě nemine
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak to jsem si teda s těma AE pomohl,vypadají opravdu luxusně ,ale z té
svítivosti jsem měl obavy .
Říkáš -xenon tě nemine,takže ostřikovače světel,automatické naklápění podle zatížení vozu,
myslím,že tohle vše říká vyhláška.....no asi to nechám tak jak to je,stejně po tmě jezdím minimálně...
svítivosti jsem měl obavy .
Říkáš -xenon tě nemine,takže ostřikovače světel,automatické naklápění podle zatížení vozu,
myslím,že tohle vše říká vyhláška.....no asi to nechám tak jak to je,stejně po tmě jezdím minimálně...
[i][color=#0000BF][size=85]Caravan 1.6 16V 74kw,r.v.99,tm.modrá met.alu origo 15,výbava CDX
[/size][/color][/i] EX
[/size][/color][/i] EX
No pokud chceš po tmě něco vidět, tak opravdu tě xenony neminou Pokud jezdíš převážně ve dne, tak to neřeš a šoupni tam jen nějaké vzhledově lepší
Ikdyž jsou lidi, kteří si dají do originál lamp xenony a pak když mají jet s normálními žárovkami, tak budou nadávat ať tam máš PHILIPS, OSRAM či jinou známější značku
Ikdyž jsou lidi, kteří si dají do originál lamp xenony a pak když mají jet s normálními žárovkami, tak budou nadávat ať tam máš PHILIPS, OSRAM či jinou známější značku
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
sry za trosku OT ale ja chci kupit osram cool blue alebo night braker, jedine co mne zajima je farebnost. ktere sviti vic "modro" doted jsem mel HID a dal sem to zatim pryc kuli STK a nez budou xenony to nebudu davat zpet. NEbo tyhle zarovky taky sviti jen zlute?
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám úplně stejnou krabičku a to stínítko má černou barvu. Každopádně postupem času se rozpadne u každé žárovky, podle mě to způsobuje uv záření. To taky bude víc působit u čirých lamp, než u klasických. Takže potom rychlost rozpadu bude záležet taky i na délce a způsobu skladování u prodejce. Každopádně jsem spokojenej, mě to svítí dobře.
to bahy: Obecně k žárovkám, namodralá žárovka bude svítit víc bíle, než obyčejná nebo dělají takové lehce stříbřité, člověk by řekl, že budou krásně bílé a přitom ty svítí hodně modře.
to bahy: Obecně k žárovkám, namodralá žárovka bude svítit víc bíle, než obyčejná nebo dělají takové lehce stříbřité, člověk by řekl, že budou krásně bílé a přitom ty svítí hodně modře.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/