kvalitní autokoberce
kvalitní autokoberce
Čau!
Chtěl bych sem si koupit kvalitní koberčeky do mí astřičky. Poraďte, please, kde a za kolik, příp. odkaz, foto. Moc krát dík.
Chtěl bych sem si koupit kvalitní koberčeky do mí astřičky. Poraďte, please, kde a za kolik, příp. odkaz, foto. Moc krát dík.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja nic, ja uz je tam mel pri koupiCertik píše:Nejlepsi jsou origo daval jsem za ne 1000,- u opla
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
velice kvalitní na www.vopi.cz
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
maj to značený jako Opel Astra 1997 ale je to do géčka....a fotky maj jenom ilustračníDanivad píše:na tej strance neni ASTRA G
třeba toto http://www.koberce-online.cz/index.php? ... %20%201997
nebo toto http://www.koberce-online.cz/index.php? ... %20%201997
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Zdeněk Lbc
Zkus www.velcar.cz, mám a jsem spokojen!
Musím souhlasit s Markym, zrovna jsem je zakoupil (ty z Gumáren Zubří) a sedí v Astřičce jak prdel na hajzl. Navíc je u tý u řidiče ještě nášlap pro ty co dávaj nohu na odpočívadlo vedle spojkového pedálu, což já určitě využiju. Kvalita je opravdu super - kvalitní těžká guma, zespoda jsou protiskluzové výčnělky. Já jsem spokojenej. Kupoval jsem je z:Marky píše:Pokud by jsi nahodou chtel gumove tak stejne jako original delaji gumarny Zubri. Porovnaval jsem je, protoze jsem mel ridicuv seslapany a rozdil byl v tom, ze original ma v kolecku logo opel a neoriginal napis nemecky stastou cestu jinak jsou naprosto totozne.
http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ ... idkat=4912
foto je jen ilustrační, ale design je stejný.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kolik to kostovalo? ja si jedu zitra pro svoje, sice ne do opla ale za 500kcMelodi_boy píše:Na zimu jsem si koupil v Oplu gumové koberečky, jsou to specialní z Gumáren Zubří přesně na Astru G a jsou super
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Asi před týdnem jsem byl v obchodě a hledal gumové koberečky. Nabízeli mi VARIO2 od GuZu, ale nevěděli mi zaručit, jestli to tam sedne jak prdel na hajzl (koudyho přesný výraz), takže jsem se rozhod, že vemu ty "originály" z GuZu na Astra G. Ještě mi nepřišly (museli je obědnat, protože je na skladu neměli), ale měl jsem obavu, jestli tam budou pasovat přesně. Teď už tu jistotu mám.koudy píše:Musím souhlasit s Markym, zrovna jsem je zakoupil (ty z Gumáren Zubří) a sedí v Astřičce jak prdel na hajzl. Navíc je u tý u řidiče ještě nášlap pro ty co dávaj nohu na odpočívadlo vedle spojkového pedálu, což já určitě využiju. Kvalita je opravdu super - kvalitní těžká guma, zespoda jsou protiskluzové výčnělky. Já jsem spokojenej. Kupoval jsem je z:
http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ ... idkat=4912
foto je jen ilustrační, ale design je stejný.
Díky Koudy.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin