Žárovky Wurth

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Hribek
Kontaktovat uživatele:

Žárovky Wurth

Příspěvek od Hribek » 29 kvě 2009, 08:30

Máte někdo zkušenost s H7 žárovkama od tohoto výrobce?
Ptám se, protože včera jsem byl u autoelektrikáře a docela mi je doporučoval. Mám ted Philips bluevision a pořád se mi zdá že to svícení není úplně ono. Svítí to sice dost, ale prostě nějak divně, myslel jsem si že třeba pomůže seřízení světel. Tak mi světla seřídil s tím že to chtělo jen lehce doladit, ale že jestli se mi to svícení nezdá tak je to tím že ty Philipsy(a ted nevím už přesně jak to řek) mají špatnou kresbu světla. Tak nějak to říkal no. A ty Philipsy prý vůbec nejsou tak dobré jak by člověk podle ceny čekal, s tím souhlasím za 800kč čekám fakt super světlo. Neříkal že by byly naho*no, ale že prostě kvalita neodpovídá ceně. Tak uvažuju o těch Wurth žárovkách. Cena 150kč za kus.
http://erez.show-360.cz/erez4/fsi4/html ... 200801.htm

Reklama

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Re: Žárovky Wurth

Příspěvek od eXp10it » 29 kvě 2009, 09:07

Bluevisiony jsem měl teď rok a prostě svítí jinak. Pěkně "rožínají značky" a cestu, ale jen kousek od tebe. Úplně tragické jsou v dešti nebo pokud mrholí a je šero, to máš pak pocit že nesvítí vůbec číli bych už je nikdy nekoupil a kdyby nestály tolik peněz tak bych si je na autě ani nenechával. Koupil jsem jako náhradu OSRAM night breaker tady svítí super, rozdíl oproti bluevisionům je velký, ty nightbreakery viditelně rožínají značky i za dne :) cena je 185,- za ks a to už oproti těm wurthum není nic

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 29 kvě 2009, 09:21

eXp10it píše:..... Pěkně "rožínají značky" a cestu, ale jen kousek od tebe. Úplně tragické jsou v dešti nebo pokud mrholí a je šero, to máš pak pocit že nesvítí vůbec .....
Tímto jsi přesně vystihl i můj pocit z těch Philipsů

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 29 kvě 2009, 09:24

Wurth žárovky jsou good, ale je to takový zlatý průměr... Ty osramy night jsou trochu někde jinde. Vřele je doporučuju, i když xenon je xenon.... :D
END

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 29 kvě 2009, 09:37

Sorry že píšu trochu mimo téma žárovek wurth, ale musím se napsat k těm Osram Night breaker (či jak se to piše) ty žárovky jsou uplně na prd kór na astry. Na své astře používam Osram SilverStar a když mi jedna prdla tak jsem si jel kopit novou a koupil jsem 2 NightBreaker měl jsem je na autě cca 2 měsíce a bylo po nich - první prdla jedna tak jsem dal silverstar co mi zbyla - tzn. jedno světlo silver a druhé night a neviděl jsem v nich rozdíl - krom ceny a výdrže, přešel jsem na silvery a spokojenost. Ohledně té spolehlivosti se to už tady na foru rozepisovalo a probíralo prostě nemají žádnou vydrž.

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 29 kvě 2009, 09:44

V astře už jsem vyzkoušel několik žárovek. Za 3 roky mi praskla jedna jedinná a to právě Osram Silverstar :D:D, ale není to pro mne důvod je zavrhnou, prostě se stalo. :D
Takže životnost žárovek neřeším. Řeším jen kvalitu svícení.

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 29 kvě 2009, 10:09

Mno koupil jsem rovnou čtyři nightbreakery takže podle murphyho zákonů bude astra dřív prodaná než mi nějaká zhoří :lol: :lol:

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 29 kvě 2009, 10:38

Ty ji máš v plánu teď prodávat

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 29 kvě 2009, 10:56

Popravdě jak vidím ceny háčkových aster na bazarech tak už takový nutkavý pocit mám. Na druhou stranu teď jezdím bez jakýchkoliv investic a STKačkem jsem minulý týden prosvištěl bez ztráty kytičky tak asi počkám na příští rok, přece jenom už tu bude nová astra, háčko bude zřejmě v classicu a ceny půjdou ještěn níž... takže jak to znám tak mi do příštího roku ani jedna osramka neprdne, náhradní mi budou hnít ve skříni a novou astru koupím s xenonama :lol:

//edit: ...jinak mi příjde že musíte mít buď nějaký problém s elektroinstalací nebo něco dělat špatně, se starýma žárovkama jsem nalítal 40.000 km a kdybych je nevyměnil tak tam jsou doteď takže nějak nevidím důvod proč by měly tyhle osramky zhořet. Před měsícem jsem odpálil jednu bluevisionku ale to bylo tím že jsem s ní nastartoval a přímo proti zdi šlo vidět že chcípla po otočení klíčku btw i na PP od Davida B. jde krásně vidět jakou šlehu dostávají při nastartování a myslím si že tohle může jejich životnost zkrátit na jednotky procent

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 29 kvě 2009, 12:48

Nemáte odkaz někde na ty Würthy?

Já jsem koupil od Vojty žárovky Opel, modré, tak jsem zvědav jak budou svítit ty. Ale vzkoušel bych i ty W, bo cena je více než přívětivá...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Odpovědět