Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Re: Žofka :) nové foto str.4 a 8
No člověče teplý to je asi tak o polovinu míň než od halogenu, ale kolik stupňů to fakt nevím... Kdyžtak si kup teploměr a pak to u tebe změříme.
END
- Reklama
Žofinka se opravdu pěkně klube. Zatmavená světla a mračítka alá střík jsou dobrá, nejvíc bodíků máš za úravu třetí brzdovky. Proč asi že?
Ty jo, opravdu jsi odvedl kus práce! Myslím, že jsi dokonce odvedl kus pěkné práce! Jen tak dál...
Ty jo, opravdu jsi odvedl kus práce! Myslím, že jsi dokonce odvedl kus pěkné práce! Jen tak dál...
děkuji děkuji velice...
Brzdovku mám pro tebe schovanou Uvažuju ale, že si jich nechám poslat více, třeba o to bude zájem A asi tu svoji vyměním za Zafiru taky
Brzdovku mám pro tebe schovanou Uvažuju ale, že si jich nechám poslat více, třeba o to bude zájem A asi tu svoji vyměním za Zafiru taky
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
No na to, že jsem se Tě bál po srazu pustit z Prahy domů abys vůbec v pořádku dojel Známe to všichni, astrule a žirafy jsou prostě naši miláčci a stejně jako kdyby hafan potřeboval veterináře, tak autííí dostane náhradní díly
Ale zase trochu přibrzdi, já ještě čekám na zadní OPC nárazník+lak a LEPŠÍ A HEZČÍ mračítka a prahy a lišty do barvy - po předních nábojích a 4 tlumičech už moc penízků nezbývá
Světla zatmavovat nebudu, nejsem si jistý jestli by se mi to líbilo na mé stříbrné a stejně časem budou AE
Ale zase trochu přibrzdi, já ještě čekám na zadní OPC nárazník+lak a LEPŠÍ A HEZČÍ mračítka a prahy a lišty do barvy - po předních nábojích a 4 tlumičech už moc penízků nezbývá
Světla zatmavovat nebudu, nejsem si jistý jestli by se mi to líbilo na mé stříbrné a stejně časem budou AE
..tak to pred chvili schytaly i blikace a koupil jsem i sprej na trmeny, tak hadejte, jaka barva to je?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Já,já to vím. Budeš brzdit zelenýma třmenama, aby Ti to ladilo k zeleně podsvícenému interiéru.
-
- Kontaktovat uživatele:
ale prd kupil bezbarevnou farbu a bude machrovat
pravdu ma M.erik a protoze daval pozor, kdyz jsem to psal v jinem tematu, vyhrava nasledujici cenu ))) ale to on uz vi ))))
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Ó já se ale mám. Skládám Ti velký díky. Jen aby to nebylo to poslední co mi ze Zafiry zůstane.
-
- Kontaktovat uživatele:
ja by som zafira nechcel na tretie brzdove skor asta popripade brhy
na stene to bude svitit taky
astra nebo nick se daji zaridit
astra nebo nick se daji zaridit
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
a mame dake fotecky daneho modelu ??? aby som si to vedel predstavit bol by urcite zaujem
to nemame...ale asi by to bylo stejnym pismem, jako mam ja "JOEL"...nejspis...pokud by byla sablona, tak be snad dalo i neco lepsiho
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
ale ja mam tretie brzove na kufri cize jedine ze sa to bude dat nalepit nato inac to je folia nie ??
Já bych chtěl taky tu brzdovku, kolik taká sranda koštuje Joeli?