Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO
se tu řežu, jak malý jarek...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
To nič. Neni každý deň nedela...JoeL píše:Tak Ti Trdlo dekuji, ze jsi ze me udelal uplne hovado
No tak hlavně že se bavíte...když už vám s ničím neporadím
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Frydex: Ty se moc nesměj chlape, mě to taky nejede a nevíme proč...
Ale jinak celkem sranda to tu cist...
Ale jinak celkem sranda to tu cist...
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
2 JoeL & Schumak: Název tématu je "DODATEČNÉ zapojení...", žádné časové ani datumové upřesnění tam nevidím, takže vám nezbývá než čekat až vám to dodatečně někdo (správně) zapojí (ne, samozřejmě přeju, ať to co nejdříve rozchodíte - to zavírání )
Protože se zde i mě v SZ množí za poslední měsíc stále stejný dotaz a protože opakování je matka moudrosti:
Pokud je zapnuto zapalování (např. z místa spolujezdce / u montáže modulu se to přímo nabízí) bez následného otevření dveří u řidiče, tak nefunguje tzv. druhé zamčení klíčkem závora/alarm/vytažení oken.
Prosím, přečtěte si TOTO.
Pokud je zapnuto zapalování (např. z místa spolujezdce / u montáže modulu se to přímo nabízí) bez následného otevření dveří u řidiče, tak nefunguje tzv. druhé zamčení klíčkem závora/alarm/vytažení oken.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Ááách tááák.... Som si lámal hlavu nad tým.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Trdlo & JoeL: dětičky domluvte se komu ho kde předám nebo pošlu a kam a dejte mi vědět. Příští týden bude (teď nejsou krabičky).Trdlo píše:Oddělal jsi modul... Nicméně i ten možná ne. Apiku, můžeš mu poslat ještě jeden? Ale prosím tak aby mu došel až tam budu, aby to náhodou zase nepřipojoval sám. Když to bude v něčem jiným, opravíme a pošle ti ho zpět, když to bude modulem, pocestuje ti zpět ten vadný na přezkoušení. A nebo ještě líp, já ti pak ZAVOLÁM z Joelova founu.
Trdlo & JoeL: Domluveno po SZ
Tak a dnes to mam konecne uz aj ja v astricke Fakt super vec! Velka vdaka za navod-RomanK a Moderatorom
Astra G caravan 1.7CDTi
Diagnostika OP-COM-Martin a okolie
Diagnostika OP-COM-Martin a okolie
APiK píše: Trdlo & JoeL: dětičky domluvte se komu ho kde předám nebo pošlu a kam a dejte mi vědět. Příští týden bude (teď nejsou krabičky).
Trdlo & JoeL: Domluveno po SZ
Kecáš, se mnou jsi to řešil na icq, a ne po SZ.
END
Se mnou to neresil nikdo, ale cemu se divim...mimochodem stale mi to nejde (ja s tim teda ani nic nedelal ), ale to vas asi taky neprekvapuje...no nic no
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
JoeL: Protože se už několikátý měsíc doslova "topím" v SZ, tak není vyloučeno, že jsem Ti ji nakonec neodeslal. Každopádně modul jde Trdlovi.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
APiK píše:Protože se zde i mě v SZ množí za poslední měsíc stále stejný dotaz a protože opakování je matka moudrosti:
tak nakonec to funguje..asi na tom něco bude a to jsem se tak natrápil....
Jo Radime, je to v TOM! Víš kolika lidem jsem ten odkaz za poslední měsíc posílal? Kdo montuje modul ze sedačky spolujezdce a zapíná zapalování z toho samého místa, tak kouká jak puk, že mu nejde druhé zamčení.
Nebudu zakladat novej topic, tak to soupnu sem. Treba to ma s tim neco spolecnyho.
Jakej je rozdil mezi normalnima stahovackama a stahovackama s funkci "komfort" ?
Pujde me i stema obyc stahovackama nastavit dojezd atd.? diky
jeste odkaz:
http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... rid=983074
Jakej je rozdil mezi normalnima stahovackama a stahovackama s funkci "komfort" ?
Pujde me i stema obyc stahovackama nastavit dojezd atd.? diky
jeste odkaz:
http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... rid=983074
Naposledy upravil(a) zEjn dne 07 čer 2009, 19:37, celkem upraveno 1 x.