i tid umí spotřebu.
Re: i tid umí spotřebu.
Na Corsu X12XE s jednoriadkovym Tidom by to slo namontovat? Tusim ze to je Motronic.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
sakriš neví někdo jak se rozdělá TID?? abych se dostal dovnitř? nahoře jsou 4 packy + jedna uprostřed...ve spod to stejné a naboku asi taky packa... boky se mi odchlípnou..ale za boha to nemohu rozdělat..je na to nějak fígl? už mě to s....
-
- Kontaktovat uživatele:
Co nejde silou... jde ještě větší silou... Šroubovák mezi to a páčit. Nestrkej ho tam hluboko, ať nepropíchneš vodivý pásek...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no to už jsem zkoušel..ale příjde mi jako by to bylo přilepený..nebo fakt nevím..mám před sebou dva kousky TIdáků...a oba jdou stejně blbě....
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
mááám...no je to ale pitomý...Midák jde rozebrat stokrát lépe...
ale chtěl jsem se zeptat..nepřemýšlel někdo o tom že by si do auta dal druhý TID?!?! při montáži palubní pc od Davida?
na prvním displeji by byl tedy ČaS, venkovní teplota,
a ve spod údaje z palubního počítače
na druhém displeji by byl zase čas, POZOR - jelikož modul pp podporuje tzv. automatickou klimu, tak by zde byla vnitřní teplota
a ve spod informace z rádia....
asi blbost co
ale chtěl jsem se zeptat..nepřemýšlel někdo o tom že by si do auta dal druhý TID?!?! při montáži palubní pc od Davida?
na prvním displeji by byl tedy ČaS, venkovní teplota,
a ve spod údaje z palubního počítače
na druhém displeji by byl zase čas, POZOR - jelikož modul pp podporuje tzv. automatickou klimu, tak by zde byla vnitřní teplota
a ve spod informace z rádia....
asi blbost co
ako nápad - ok, ako skutočnosť - je to hovadina
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
I jako nápad, nedonutíš to komunikovat se dvěma TIDY naráz, to už je odzkoušený, Radimovi jsem to v neděli vysvětlil.
END
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no neboj už mě ta blbost přešla..jsem rád že mně to funguje palubáček tak jak má.... včera spotřeba 5.7l/1OOkm/h (ujeto 85km).
Dále co jsem zjistil tak jsem tankoval do plné...palubák mi ukazoval že mám v nádrži 8litrů a já natankoval max 43litrů - více jsme tam prostě nedostal..už to prostě nešlo! takže po natankování palubáček ukazoval přesně tak jak měl 51 litrů..no holt mám menší nádrž
zatím to vypadá že to fakt měří přesně!
Dále co jsem zjistil tak jsem tankoval do plné...palubák mi ukazoval že mám v nádrži 8litrů a já natankoval max 43litrů - více jsme tam prostě nedostal..už to prostě nešlo! takže po natankování palubáček ukazoval přesně tak jak měl 51 litrů..no holt mám menší nádrž
zatím to vypadá že to fakt měří přesně!
Tak to Ti závidím.. Po přezutí na alu s letňákama mám s těžkou nohou i 9,5l/100 a s lehkou na delší trasu tak 8l/100 Cca 0,5l/100 za klimu beru jako samozřejmost.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
mno tak to máš asi něco v nepořádku..nebo fakt těžkou nohu neustále...známej má snad úplně stejný to co ty..a jezdí s klidem kolem 6litříků
máš zkontrolovaný všechny filtry, svíčky, vejfuky, atd?
máš zkontrolovaný všechny filtry, svíčky, vejfuky, atd?
Já vím, trochu OT, ale ať odpovím - filtry, olej, svíčky, přední kotouče atd. měněný hned po koupi (cca před 10.000km), ale za tolik jezdím celou dobu a podotýkám že většinou sám a nenaložený. Výfuk v poho, časem teda přijde výměna zadního dílu.
Možná někde přisává vzduch, ale to nepoznám a na proměření lambdy jsem zatím nikoho nesehnal (na srazu jsem nechtěl otravovat). Zpuchřelá přepadová hadice u hrdla nádrže snad taky takový rozdíl neudělá..
Každopádně od instalace PP si dávám na spotřebu bacha, ale stejně.. Těžko tahá od spodu, potřebuje svých 2000 a více otáček, ale určitě nejsem jediný komu to na 1 a 2ku ukáže 30 a více litříků.
Nezbyde než koupit pár litrů zelené, zajet k JoeLovi a ukecat Trdla na podrobnou prohlídku
Možná někde přisává vzduch, ale to nepoznám a na proměření lambdy jsem zatím nikoho nesehnal (na srazu jsem nechtěl otravovat). Zpuchřelá přepadová hadice u hrdla nádrže snad taky takový rozdíl neudělá..
Každopádně od instalace PP si dávám na spotřebu bacha, ale stejně.. Těžko tahá od spodu, potřebuje svých 2000 a více otáček, ale určitě nejsem jediný komu to na 1 a 2ku ukáže 30 a více litříků.
Nezbyde než koupit pár litrů zelené, zajet k JoeLovi a ukecat Trdla na podrobnou prohlídku
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
ty Romane...ten modul je nějakej zázračnej... dnes jsem jel 80km do Brna do práce a spotřeba 5.4L/100KM je to vůbec možné..ty jsi mi vlastně říkal že budu jezdit jak ropák.....