svíčky
Re: svíčky
Všude cpu NGK, zrovna tak i kámoši a neslyšel jsem o problému, takže doporučuji. Jen jsem někde četl,že krom japan se vyrábí i ve francii a tak se pro jistotu dívám jaký mají původ.( made in ..... )
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim panove,
chtel jsem si vymenit svycky, nicmene jsem se nedostal pres srouby na zapalovaci liste. Muzete mi nekdo rict co to jsou za srouby at vim co si mam koupit za klic, sroubovak ci orech ??. Pro zychr prikladama fotky. Dik
EDIT: Samozrejme, ze jsem to mohl zkusit nejakyma kombinackama a podobne, ale to delat nechci.
chtel jsem si vymenit svycky, nicmene jsem se nedostal pres srouby na zapalovaci liste. Muzete mi nekdo rict co to jsou za srouby at vim co si mam koupit za klic, sroubovak ci orech ??. Pro zychr prikladama fotky. Dik
EDIT: Samozrejme, ze jsem to mohl zkusit nejakyma kombinackama a podobne, ale to delat nechci.
Osmička ořech s vytaženýma hranama. Je to Torx, nebo si prostě kup Sadu E ořechů. Astra je víceméně všude o Torxech.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze E8 ?? A kdyz sadu tak ktere rozmery jeste pouziju at si nekoupim neco zbytecne.
EDIT: Tak jsem se tedy, po pokecu s Trdlem, dozvedel, ze na to staci klasicke 6-ti hrane orechy s nejakou "vytahlou hranou", kterou ma sada teda asi disponuje (pochopim az se na to mrknu, sada: Tona SN 24-5). Kazdopadne dekuji Trdlovi za ochotu a schovivavost.
EDIT2: Tak je to torx E10.
EDIT: Tak jsem se tedy, po pokecu s Trdlem, dozvedel, ze na to staci klasicke 6-ti hrane orechy s nejakou "vytahlou hranou", kterou ma sada teda asi disponuje (pochopim az se na to mrknu, sada: Tona SN 24-5). Kazdopadne dekuji Trdlovi za ochotu a schovivavost.
EDIT2: Tak je to torx E10.
Naposledy upravil(a) HerryCZ dne 22 kvě 2009, 06:44, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tema jsem oznacil jako Dulezite, myslim ze nejenom me dnes pomohlo ze jsem ho konecne nasel, cas vymeny svicek se blizi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jj, píše to tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 85#p230785
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Tak to jsem netušil že na zapalovacích lištách je jiný uchycení na různejch kubatůrách , já mám taky torxe, ale všechny dovnitř
Mobil : 602318645
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
hmmm, bezva, v sobotu to budu nejspíš měnit, tak udělám návod na motor Z18XE
edit: to jsem zvědavý, co mě čeká za překvápko
edit: to jsem zvědavý, co mě čeká za překvápko
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
MikeS: Mno pokud mas cim povolit ty torxy tak uz snad jen to, ze svicky jsou cca 10cm hluboko. Jinak pohoda.
-
- Kontaktovat uživatele:
ja som jednu sviecku povoloval 10 min co nesla a bal som sa aby nepraskla vo vnutri hold ked som ju vytiahol na keramike bola daka oranzova haraburda WTF ??????
Sviecky sa maju namazavat medennou vazelinou?Nikdy som to nerobil, a v pohode som zatial kazdu odtiahol...Sice je pravda ze niektore sli tahsie, ale aj tak, obyc. svieckovym klucom sli von. A ked ich dotahujem len tak jemne.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Jo, závit by se měl máznout. A přitáhnout lehce rukou a pak cca 1/4 otáčky klíčem. Víc ne. A to je ono, většina lidí je dorve...
A Abych nezapomněl, povolovat na teplém motoru.
A Abych nezapomněl, povolovat na teplém motoru.
END
Dobre Trdlo, dakujem...Tu pastu budem teda pouzivat.....A to myslis teraz vazne, ze sviecky povolovat na teplom motore???
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010