Šířka pneu vzhledem k výkonu motoru?
Šířka pneu vzhledem k výkonu motoru?
Tak jsem měl mít původně 2.0 DTI, ale nakonec jsem skončil u 2.0.DI, tohle bude asi spíš otázka pro Vojtu, jestli je dobrý nacpat k tomuhle motoru 205/50 R16?případně s čím jezdíš ty.Teď tam mám 195ky tak předpokládám že odpor se o tolik moc nezvětší, ale radši se ptám. no a ještě jedna věc ohledně ET. jaké nejnižší by se dalo dát abych nemusel nijak nic upravovat?nebo co tam máte vy?origo má 49, to sem se tu dočet, ale těch moc na výběr nikde není
- Reklama
mam tam 205/50/16 a v pohodě, na spotřebě se to neprojevilo, mam ET41, myslim že v pohodě to bude do ET30 ale taky záleží jak bude ten disk širokej...standard je 6"
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
k ty šířce ráfku...mám tomu rozumět tak na šířku pneu 205 je nejlepší 6"?teoreticky by měly bejt oba rozměry stejný, ne? po přepočtu samozřejměVojta píše:mam tam 205/50/16 a v pohodě, na spotřebě se to neprojevilo, mam ET41, myslim že v pohodě to bude do ET30 ale taky záleží jak bude ten disk širokej...standard je 6"
no nejlepší to neni je to dost úzkej disk ale je to doporučený výrobcemmarty245 píše:k ty šířce ráfku...mám tomu rozumět tak na šířku pneu 205 je nejlepší 6"?teoreticky by měly bejt oba rozměry stejný, ne? po přepočtu samozřejměVojta píše:mam tam 205/50/16 a v pohodě, na spotřebě se to neprojevilo, mam ET41, myslim že v pohodě to bude do ET30 ale taky záleží jak bude ten disk širokej...standard je 6"
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
marty245 píše:no nejlepší to neni je to dost úzkej disk ale je to doporučený výrobcem
koukám že asi uplně ideální rozměr to není, protože jsem jich na netu našel dost málo...většinou jsou tam 7".mě jde hlavně o pojištovnu...i když pochybujiu že budou řešit ET a šířku ráfku, i když člověk nikdy neví [/quote]
budou resit jen zda to je velikost 15" nebo 16" sirku urcite ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet