nechame sa prekvapit ked bude prsat tak budeme sediet v autach.. a mozeme sa vypravat cez mobilybahy píše:Pocasie uz niekto objednaval, alebo to nechame na poslednu chvilu?
ZRAZÍČEK V Bratislave ( Zlaté Piesky ) - 23.05.2009
Re: ZRAZÍČEK V Bratislave, Zlaté Piesky 23.5.2009
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam doma 2 vysielacky
tak ich doma nezabudni!brhy píše:ja mam doma 2 vysielacky
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
inac mame vymysleny daky plan utoku ? ze by sme zasli do oplu nech nam pozicaju insigniu na predvadzanie a testovacie jazdy ja by som sa v tom rad previezol potom by sme mohli dat sutaz pexeso ale nie nevim daco vymislet
ot: akurat mi beha pod barakom tipek s autom ze vykupuje obrazy nabytok a blbosty magor mamka ponom chce hodit tlcik na masso
ot: akurat mi beha pod barakom tipek s autom ze vykupuje obrazy nabytok a blbosty magor mamka ponom chce hodit tlcik na masso
Silno som rozmyslal nad tym oplom tiez...ale neviem..no..scarfacesk píše:inac mame vymysleny daky plan utoku ? ze by sme zasli do oplu nech nam pozicaju insigniu na predvadzanie a testovacie jazdy ja by som sa v tom rad previezol potom by sme mohli dat sutaz pexeso ale nie nevim daco vymislet
Moja Astra G....
Moja Astra G....
-
- Kontaktovat uživatele:
no jasne uz vidim toho magora co to pozicia nam magorom a urcite by sme mu to vratili ako insigniu a nie ako elektricku ze ???
tiez si myslim ze by sa skor na nas vys..alibrhy píše:no jasne uz vidim toho magora co to pozicia nam magorom a urcite by sme mu to vratili ako insigniu a nie ako elektricku ze ???
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
no co ale tak za skusku nic nedas a keby som tam isel ja tak by mi povedali ze ci mi nejebe ale keby ste tam isli dakto z vas tak by to mozno aj vyslo
-
- Kontaktovat uživatele:
o tom velice pochybujem ked ani opel nerobi predvadzacky na insignii
No v opli na roznavskej ci jaka je to ulica (autotrend) som kupoval moje a slecna Janka (predajkyna) bola milucka jak med mozno by sme ju vedeli zlomit, celkom vyzerala lahko manipulativna. Ale ked som videl fotto z toho zrazu co ste tu mali naposledy co tam insignia je mierne "tuknuta" hmm nevim nevim.
A zobereme z domu povinne kazdy 2 kelimky od jogurtu a snurku a mame o telefonovanie postarane, a konferenciu spravime tak ze v strede zviazeme secky snurkz dokopy a je to
A zobereme z domu povinne kazdy 2 kelimky od jogurtu a snurku a mame o telefonovanie postarane, a konferenciu spravime tak ze v strede zviazeme secky snurkz dokopy a je to
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
-
- Kontaktovat uživatele:
slecna janka je ta z velkym nosom ???? tak ju dotiahni na zraz a podelime sa o Janku a kaslat na Insigniu
skoda ze sa tam neda urobit otvoreny ohen sme si mohli posielat dymove signali
skoda ze sa tam neda urobit otvoreny ohen sme si mohli posielat dymove signali
jasne ta s velkym nosom kurna nejaka svetoznama je slecinka, ja by som ju dotiahol aj hodil do placu len nas vztah je cisto obchodny a ohen si urobime v aute
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
-
- Kontaktovat uživatele:
sak chodim do oplu autotrend casto pre nahradne diely na moju astrulu a cihal som po nej ale mne sa nezdala povolna no nic nabuduce ju zlomim nech mi ukaze insigniu a vyskusame spolujazdcove sedadlo ci sa da dat do polohy lezmo
tak to staci ked niekto vyleje chladiacu a nehame auto nastartovane a uvidime ci hori , popripade vyskratujeme scarfaskovi elektriku bude veeeeela dymu
tak to staci ked niekto vyleje chladiacu a nehame auto nastartovane a uvidime ci hori , popripade vyskratujeme scarfaskovi elektriku bude veeeeela dymu
Zdravím, skvelí nápad ak by sa zadarilo tak by som sa rád pozrel za vami.
Skúsim sa popýtať Langdona ci by sme nevyrazili pripadne spolu z NR.
...nooo a este ci ma ženuška pustí ...
Skúsim sa popýtať Langdona ci by sme nevyrazili pripadne spolu z NR.
...nooo a este ci ma ženuška pustí ...
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
hh dojdite nech nas je co najvac spravime potom nejaku grupe foto