Problém s VDO DAYTON 2304
Re: Problém s VDO DAYTON 2304
To je dost vysoká cena, za ještě o polovinu menší jsem koupil to svoje....
END
- Reklama
Ja si myslim ze i kdyby stalo 1500,- tak ma delat to co ma a to znamena ze ma hrat a ne byt furt v oprave.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
A kdy jsi ho kupoval? a od koho?Trdlo píše:To je dost vysoká cena, za ještě o polovinu menší jsem koupil to svoje....
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, já jen doufám v to že se to po*ere i potřetí a budou mi muset vrátit peníze a dnes si za stejný peníž můžu koupit lepší rádio než je tento SHITadam09 píše:Ja si myslim ze i kdyby stalo 1500,- tak ma delat to co ma a to znamena ze ma hrat a ne byt furt v oprave.
Presne taký istý problém som mal so svojím 2304 ja.Prvá reklamácia neúspešná.Potom prišlo teplo,radio hralo bez problémov tak som to neriešil.Prišla zima 2008 s ňou mrazy a problémy začali odznova.Keď sa auto (a s ním aj autorádio) zohrialo,bolo všetko OK.Takže nastala druhá reklamácia.Na druhý pokus je už všetko ako má byť.Verdikt v obidvoch prípadoch:vada spínača panelu.Oprava prijatá v Molpir Praha a potom zaslané do Molpir Olomouc.
Zdar
Zdar
Rok a půl zpátky, Aukro. To co za něj chtěli v obchodě bych nedal.Hribek píše:A kdy jsi ho kupoval? a od koho?
Jinak jasný, chápu, že jste z toho rozmrzelí, jen jsem to psal, abych trochu obhájil VDO, prostě se jim jedna řada nepovedla...
END
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jj taky vidím že je to pěkný shit! ale od výměny té desky v panelu mi hraje bez problému! počkáme si na další zimu! no teď si nejsem jist, ale pokud výrobek reklamuješ po 3 tak už můžeš zažádat o peníze zpět! dle občanského zákoníku - mrknu na to (nevím už kdo mi to říkal)
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jo je to tak, problém je že ted je teplo tak bude problém otestovat jestli po opravě funguje správně a v červenci mi končí záruka-Super. Asi si udělám výlet někam do alp
Koukam, ze alespon ja mam stesti a to ten panel furt vyndavam-zandavam a uz to budou dva roky co je v aute. Nastesti mam pro pripad katastrofy pod stolem jine radio v zaloze.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Tak radio mám z reklamace zpět s vyjádřením že závada se neprojevila, ale přesto mi dali nový ovládací panel.
Tak uvidíme, počítám že ted, protože je teplo, pojede rádio bezproblémů a až mi skončí záruka a přijde zima tak se to zase bude srát.
Tak uvidíme, počítám že ted, protože je teplo, pojede rádio bezproblémů a až mi skončí záruka a přijde zima tak se to zase bude srát.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no počkat ti vyměnili celej panel..tak na něj se musí stahovat min záruka 6 měsíců ne?!?
-
- Kontaktovat uživatele:
po kazdej reklamacii sa zaruka predlzuje aspon u nas na SK to tak je ale o kolko sa ti predlzi to presne neviem
Mi to v zimě šlapalo na jedničku a jakmile se oteplilo, tak se to se*e a je*e..záruku nemám..jednou se neudržím a to radio poletí..
Posledně se mi stalo, že při vyndání klíčku nepřestalo hrát...a nešlo ho nijak ovládat - prostě furt hrálo..a to i po vyjmutí tatranky..takže pojistka ven a zase zpátky a zas jede..na čas..pokaždé ta mrcha předvede něco jiného..
Posledně se mi stalo, že při vyndání klíčku nepřestalo hrát...a nešlo ho nijak ovládat - prostě furt hrálo..a to i po vyjmutí tatranky..takže pojistka ven a zase zpátky a zas jede..na čas..pokaždé ta mrcha předvede něco jiného..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
to je možné, díky za naději.rychlyradim píše:no počkat ti vyměnili celej panel..tak na něj se musí stahovat min záruka 6 měsíců ne?!?
já jsem si totiž 100% jist že se to bude je*at zase
-
Tiez u mna neboli ziadne problemy s tymto radiom odkedy bolo nainstalovane spolu s dialkovym ovladanim cez IR z volantu. Dufam, ze pobezi este dalsich par rokov bez problemov.Marky píše:Koukam, ze alespon ja mam stesti a to ten panel furt vyndavam-zandavam a uz to budou dva roky co je v aute. Nastesti mam pro pripad katastrofy pod stolem jine radio v zaloze.