Výfuk bez upravy zadniho narazniku
Výfuk bez upravy zadniho narazniku
Dobry den panove,
hledam sportovni vyfuk s peknym designem k me Astricce, nicmene nechci upravovat/rezat do zadniho narazniku. Najde se neco s peknym vzhledem a poradnym zvukem (aby ale prosel technickou)?
Diky moc.
hledam sportovni vyfuk s peknym designem k me Astricce, nicmene nechci upravovat/rezat do zadniho narazniku. Najde se neco s peknym vzhledem a poradnym zvukem (aby ale prosel technickou)?
Diky moc.
- Reklama
Re: Výfuk bez upravy zadniho narazniku
Když se koukneš ke mě do galerie tak já nárazník upravovaný nemám.
Podle mě většina výfuků, je udělaná tak aby se nárazník neupravoval.
Podle mě většina výfuků, je udělaná tak aby se nárazník neupravoval.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Je toho hafo, se kteryma nemusis nic upravovat .... třeba UlterSport (delaj primo na danej tip auta)
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Hm, jeste asi nutno rict ze mam 1.7DTi (Diesel), to ve vyberu hraje nejakou roli? Dik
-
- Kontaktovat uživatele:
nehraje kupois univerzal a bude to
Hraje to roli a dost velkou, na diesly se toho moc nedlá a hlavně pokud to chceš na zvukový efekt, tak to nic neudělá...
END
-
- Kontaktovat uživatele:
trdlo priamo na diesli ee ale napisal som univerzal a tam je jedno ci je to benzin ci diesel smerodatne ja ta trubka aky ma priemer
Takze tech vyfuku teda asi moc nebude. :/
No o zvuk mi jde az druhorade, nicmene jsem se prave divil, ze by se delal vejfuk na diesel, ktery by udelal peknej zvuk.
Me jde nejvic o design, ten co mam tedka v zadu je takovej.. no... maminkovskej, takze musi pryc!
Mohl by mi sem hodit nekdo link na co mam koukat? budu pak muset najit ekvivalent tady v anglii.
diky!!
No o zvuk mi jde az druhorade, nicmene jsem se prave divil, ze by se delal vejfuk na diesel, ktery by udelal peknej zvuk.
Me jde nejvic o design, ten co mam tedka v zadu je takovej.. no... maminkovskej, takze musi pryc!
Mohl by mi sem hodit nekdo link na co mam koukat? budu pak muset najit ekvivalent tady v anglii.
diky!!
-
- Kontaktovat uživatele:
je ich plna r*t staci zadat di googla sportovy vyfuk a mas tam toho na tony a ak si v Anglii tak daj sport exhaust ale si myslim ze ak pozries stranky Thorneys motorsport alebo courtenay motorsport co su v anglicku upravcovia Vauxhallov tak tam najdes dost veci
Selice: a co to vyřešit navařovací koncovkou, a ne celým laďákem.... Cenově budeš někde úplně jinde.
Osobně bych chrochtáka řešil právě těmito koncovkami...
Osobně bych chrochtáka řešil právě těmito koncovkami...
END
Trdlo, to je dobrej napad. U tech dieslu to je asi fakt k nicemu brat celej vejfuk. Dik moc, podivam se co mi tady brhy doporucil, mozna maj jen koncovky.
Je tam treba neco specialniho nebo se jen reze konec vejfuku a navari se koncovka? Sorry ze se ptam tak hloupe, tohle je pro me spanelska vesnice.
Dekan!
Je tam treba neco specialniho nebo se jen reze konec vejfuku a navari se koncovka? Sorry ze se ptam tak hloupe, tohle je pro me spanelska vesnice.
Dekan!
U navařovacích koncovek se trubka za tlumičem zkrátí na potřebnou délku a navaří koncovka, nebo koupíš tu s páskou a tu jen nasuneš a zatáhneš pásku, žádné úpravy. Koukni na ten link co jsem ti posílal, odkud nakupuju a jsou tam i koncovky.
END
Bomba, kouknu, dik moc!