http://astra.quattro.cz/image/zdeneksla ... ik_013.jpgVojta píše:pošli mi fotku motorovýho prostoru a já ti ji tam vyznačimTOMHAJ píše:benzin astra vahu nema,aspon takovou,o ktere mluvime..jestli se mylim,take ok
Slabý ťah
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
Zdravim, vcera som doniesol domov staru Astricku Caravan 1.8 16V r.1999 a som myslel ze ju za dvaroky vyhodim ale ta mrcinka trha beton, palubak ukazuje spotrebu 7,2litra ale ide jak formula, ked zoslapnem plyn na jednotke tak mi trakcna blika pol hodinu XD. Ale ne.. Ale supe riadne, stovku dam jak nic a viac som nesiel lebo rozbite cesty jak niekde na dedine, blava je mrte rozbita kua... Jedine co ma na tom sere je ze ma znizene tlmice a ked odparkovavam, tak vzdy chytim spodek, ale co uz asi odpilim tie cierne prkotiny co visia spod blatnika
Ztráta výkonu
Zdravím,
včera jsem objevil tyto stránky při hledání řešení mé závady na Astře.
Mám Astru - G, 2.0 DTI (74 kW) z r. 1999 a před 6 týdny mi odešlo náftové čerpadlo. Nové v autorizovaném servisu 100.000 ! ! ! Sehnal jsem ho nové za něco málo přes 25.000. V sobotu jsem jel z Prahy, u Kolína jsem si posřadil za 4 a chtěl předjet Octavii.. Ale BÁC, auto totálně ztratilo výkon ( Já se ploužil vedle něj a musel jsem se zařadit zpět. Rozsvítila se diagnostika motoru, tak jsem zastavil a vypl motor. Po nastartováni kontrolka zmizela, ale výkon taky ( Naštěstí jsem dojel.
Dneska jsem byl v PCE na diagnostice a hodilo jim to chybu 040 - prý podtlakový ventil u nádržky na chladící kapalinu.. Chtěli za něj 5.000, tak jsem jim poděkoval a zítra pro něj jedu do Prahy. Doufám, že to bude jen ventil. Kdyby to byla váha. nevíte někdo prosím o levném nákupu v ČR. Jsem nějak nasranej na auto, že do něj teď tolik sypu ( Tak bych potřeboval tipy.. Moc děkuji a mějte se. Adios Amigos Allbi
včera jsem objevil tyto stránky při hledání řešení mé závady na Astře.
Mám Astru - G, 2.0 DTI (74 kW) z r. 1999 a před 6 týdny mi odešlo náftové čerpadlo. Nové v autorizovaném servisu 100.000 ! ! ! Sehnal jsem ho nové za něco málo přes 25.000. V sobotu jsem jel z Prahy, u Kolína jsem si posřadil za 4 a chtěl předjet Octavii.. Ale BÁC, auto totálně ztratilo výkon ( Já se ploužil vedle něj a musel jsem se zařadit zpět. Rozsvítila se diagnostika motoru, tak jsem zastavil a vypl motor. Po nastartováni kontrolka zmizela, ale výkon taky ( Naštěstí jsem dojel.
Dneska jsem byl v PCE na diagnostice a hodilo jim to chybu 040 - prý podtlakový ventil u nádržky na chladící kapalinu.. Chtěli za něj 5.000, tak jsem jim poděkoval a zítra pro něj jedu do Prahy. Doufám, že to bude jen ventil. Kdyby to byla váha. nevíte někdo prosím o levném nákupu v ČR. Jsem nějak nasranej na auto, že do něj teď tolik sypu ( Tak bych potřeboval tipy.. Moc děkuji a mějte se. Adios Amigos Allbi
Allbi
Na novy dily ti nereknu, ale pokud by ti stacili soucastky z vrakace, tak tady je jeden docela velkej.
http://www.opelvrakoviste.cz/html/index.html
--- Astra G '98 1.4 16V ---
no tak to je zrovna jedno z nejhorších a nejdražších vrakovišť, váhu doporučuju novou z polska nebo z ebay.deLuky píše:Na novy dily ti nereknu, ale pokud by ti stacili soucastky z vrakace, tak tady je jeden docela velkej.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak to nebyl ventil
Zdravím,
tak jsem koupil ventil, bohužel problém přetrvává.. Pořád to nejede OK. Výkon tak na hranivi 60% normálu Zítra budeme dávat novou originál váhu.. Myslíte, že by to mohlo jezdit lépe jako předtím ? ? Mějte se
tak jsem koupil ventil, bohužel problém přetrvává.. Pořád to nejede OK. Výkon tak na hranivi 60% normálu Zítra budeme dávat novou originál váhu.. Myslíte, že by to mohlo jezdit lépe jako předtím ? ? Mějte se
Allbi
Ztráta výkonu
Tak to je mazec.. Opět jsem dal blbec na rady autorizovaného servisu. A blbě. Nějdříve jsem měl koupit podtakový ventil, problém přetrvával. Paa, že to je BOSH váha vzduchu - dali jsme novou - opět problém přetrvával..
Nakonec jsem to dal klukům, co se v autech od rána do večera "hrabou" v autech a našli prasklou membránu ve vzduchové soustavě a problém vyřešen Kdybyste někdo chtěl kontakt na very very good servis na OPEL (levný a max.profesionální) tak dejte vědět.
Mějte se
Nakonec jsem to dal klukům, co se v autech od rána do večera "hrabou" v autech a našli prasklou membránu ve vzduchové soustavě a problém vyřešen Kdybyste někdo chtěl kontakt na very very good servis na OPEL (levný a max.profesionální) tak dejte vědět.
Mějte se
Allbi
Re: Ztráta výkonu
to se hodí vždycky,kam by se muselo jezdit,né vážně,když se bude někde cestovat,autí ochoří,tak se hodí vědět kam k lékaři.Allbi píše:Tak to je mazec.. Opět jsem dal blbec na rady autorizovaného servisu. A blbě. Nějdříve jsem měl koupit podtakový ventil, problém přetrvával. Paa, že to je BOSH váha vzduchu - dali jsme novou - opět problém přetrvával..
Mějte se