III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
Re: III. Sraz Praha-Letňany FINÁLNÍ AKTUALIZACE DO KEMPU str.51
Konečně taky někdo vyfotil moje auto. I když jenom čertíka na víčku nádrže
- Reklama
tak zase ber to tak že první zbořenou insignii v čr si málokterej oplař nechá ujít takovej krasch test naživo a co se týče mě celkem měkej ten předek ne ?
-
- Kontaktovat uživatele:
gemarc píše: Jen mne zarazili ty davy hyen, bohužel i od Vás, co se tam hned vrhli a fotili a točili. Holt češi
ses zbláznil? na srazu Oplu se roseká opel skoro za mega, to je jako kdyby na letišti spadlo letadlo a nikdo si to nevyfotil víc se k tomu nevyjádřim, byla to sranda
no on to tam docela roztách tak to byla slušná pecka
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
No nazdar Zkusím ti to v bodech vysvětlit: milujeme oply, insignie se moc nevidí, nabouraná insignie ještě míň, byl tam sraz, byla tam fůra foťáků, jsi taky čechgemarc píše:davy hyen, bohužel i od Vás, co se tam hned vrhli a fotili a točili. Holt češi
...a kterýže národ si v případě že vidí tak kuriózní nehodu podle tebe zakrývá oči?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, kolik tam fičel, to auto je na odpis. Došlo tam i ke zranění, že tam přijela i sanita?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
jo, k potrhání. Jen škoda že se někdo nezranil, to by to ještě vylepšilo ne?new-name píše: víc se k tomu nevyjádřim, byla to sranda
Já jen že se nikdo asi moc nezajímal jak jsou na tom, hlavně mít nejlepší výhled. Až je pak museli rozehnat měšťáci.
Naštěstí se nikomu nic nestalo, je měkká právě z tohohle důvodu.
Pracuji v Opel servisu
a nestydím se za to
a nestydím se za to
sanitka akorád odvážela tu paní z venta byla trošku otřesená no mladas to prej roztáh slušně prdel to nebyla naopak dobrej debil jak může letět takhle mezi autama na parkovišti stačí aby vyběhlo dítě nebo vyšla mamina s kočárkem k tomuhle nemám slov temhle sekat ruce aspon dostal facku vod begu
Nebo jinak teda, pláčeš na nesprávném místě. Zrovna tady na fóru jsou lidi co si pomáhají a oplakávájí mezi sebou kdejaký ulomený držáček na světle a o tom že by se tady někdo vážně rozsekal raději ani nemluvím, takže zrovna takové nenávistné hlášky o hyenismu tady vypadají jako pěst na oko a pochybuju že tě tu někdo pochopí...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ono je z těch fotek vidět, že nejel 20, fakt trotl a chudák ten borec co to měl půjčený, to neukecá ale asi si to odskáče ten co to zavinil (snad)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
pleteš se milosh byl ten co stál semnou a ptal se tě jestli už máš řidičákAstraMan píše:Jojo ta Insignie byla zajímavá scéna Fotek jsem udělal jen pár, protože jsem viděl že tam fotí kde kdo každou Astru
Jinak super sraz, konečně jsem si pokecal s Caponem trochu a seznámil se s kolegou Schumakem A jediný koho jsem tam neviděl, byl milosh U ostatních jsem viděl alespoň Astru
Já ho neobhajuju, useknout mu ruce to je pravda. . Já jen reagoval na to co se tu psalo. A nečekám že mne za to bude někdo milovat.
Samo že si pomáháte, to Vám neberu, ba co víc, závidím. Ale zajímalo by mne co by jste dělali kdyby se to stalo někomu z Vás?
Samo že si pomáháte, to Vám neberu, ba co víc, závidím. Ale zajímalo by mne co by jste dělali kdyby se to stalo někomu z Vás?
Pracuji v Opel servisu
a nestydím se za to
a nestydím se za to
Jak píše YANEK... Magoři tyhle lidi, ikdyž ten s tou Zafirou OPC ( od nás ) taky nejezdil zrovna slušně Takhle šílený smrad ze spálených pneu jsem už dlouho necítíl, ostatně Trdlo může potvrdit ( zrovna mě dělal diagnostiku )
Mike.S : Co jsem slyšel, tak bohužel to nemálo odskáče i ten, co pustil toho blázna za volant
gemarc: Jak píšou kluci... Sranda jen v určité míře, určitě by se nikdo nesmál, kdyby se někomu něco stalo Ale nemůžeš se divit, že si člověk tuto událost nafotí, když ještě u nás není ani v prodeji Co se mě týká, tak já jsem se přišel podívat až když jsem slyšel sanitku A že by se to stalo někomu z nás, to si raději ani nechci představovat, ikdyž vím o jednom členovi, co nejezdí zrovna předpisově a sám sem zvědav, kdy to někde rozseká
Mike.S : Co jsem slyšel, tak bohužel to nemálo odskáče i ten, co pustil toho blázna za volant
gemarc: Jak píšou kluci... Sranda jen v určité míře, určitě by se nikdo nesmál, kdyby se někomu něco stalo Ale nemůžeš se divit, že si člověk tuto událost nafotí, když ještě u nás není ani v prodeji Co se mě týká, tak já jsem se přišel podívat až když jsem slyšel sanitku A že by se to stalo někomu z nás, to si raději ani nechci představovat, ikdyž vím o jednom členovi, co nejezdí zrovna předpisově a sám sem zvědav, kdy to někde rozseká
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 25 dub 2009, 22:08, celkem upraveno 1 x.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
no tak já konkrétně to co už párkrát
jako řidič z povolání už sem u pár nehod první byl
Myšleno tam na místě, jestli by si ho šli taky vyfotit.YANEK píše:no tak já konkrétně to co už párkrát
Pracuji v Opel servisu
a nestydím se za to
a nestydím se za to