Ale presne také, tam mám, len akurát bezfarebné, či žlté....aspoň si myslím, rozobrané som to mal pred polrokom.Troodon píše: ..no pasovat pravdepodobne budu ale svietit to veru dobre nebude, potrebujes rozptylne LED (splostena hlava) a tieto vyzeraju na bodove.. s LED sa tazko dosahuje rovnomerne a dostatocne osvetlenie panelu - to chce iny system rozmiestnenia tych LED.
změna podsvícení interiéru
-
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1
- Reklama
no len ty tam mas ziarovky a to je rozdiel.. oni sice pisu ze LED ziarovky ale LED nie je ziarovka.. a LED ma velmi smerove vlastnosti.Gabrihell píše:Ale presne také, tam mám, len akurát bezfarebné, či žlté....aspoň si myslím, rozobrané som to mal pred polrokom.Troodon píše: ..no pasovat pravdepodobne budu ale svietit to veru dobre nebude, potrebujes rozptylne LED (splostena hlava) a tieto vyzeraju na bodove.. s LED sa tazko dosahuje rovnomerne a dostatocne osvetlenie panelu - to chce iny system rozmiestnenia tych LED.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
- Kontaktovat uživatele:
koupil jsem si do autí parádní věc, řetěz ze článků 3SMD diody + odpor = 5 cm
kupuje se to na metráž a pak si jen nacvakám doma potřebnou délku, zapojim a přilepim
Svítivostí se to dá srovnávat se supervítivejma diodama nebo i lěpší..
třeba nad zadní dveře stačí cvaknout jeden dílek
teď ho taky používám jako zdroj SMD diod, protože vyjdou na 1/2 než samostaný SMD diody
prostě samá chvála na tento výrobek
kupuje se to na metráž a pak si jen nacvakám doma potřebnou délku, zapojim a přilepim
Svítivostí se to dá srovnávat se supervítivejma diodama nebo i lěpší..
třeba nad zadní dveře stačí cvaknout jeden dílek
teď ho taky používám jako zdroj SMD diod, protože vyjdou na 1/2 než samostaný SMD diody
prostě samá chvála na tento výrobek
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
dneska sem jsem si dal do vsech vnitrnich svetel ledky kdyz otevru dvere tak to normalne sviti toje vpohode ale kdyz je zavru tak to min sviti decetne malinko ale porad sviti a kdyz jednu tu zarovku dam na normalni puvodni zarovku tak to nedela da se tohhhle nak zbavit ??? ve predu mam svetlo jakoby bodove mam dve zarovky a ted kvuli tomu mi jedna pulka sviti bile a druha klasicky zluta
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
- vasekpetr1
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
diky moc ste vsichni desne moc hodnii taky sem se toho bal ze mi to vybije baterku tak uz neni cehi jeste jednou diky moc
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
Re: změna podsvícení interiéru
CHlapi, taka asi dost debilan otazka pre vas co sa v tom vyznate...
Na co je dobre davat k tym ledkam odpor?CHcem si dat komplet v aute cervene podsvietenie, vsetne ovladacov okien, popolnika....no proste vsetko. Na co su tam dobre tie odpory?Som si kupil taku malu ziarovecku, neviem ci to je ledka alebo len cervena ziarovka, som zobral jednu na skusku, svieti slabsie ako obyc. interierova ziarovka.Ale ked som ju pripojil na 12V trafo, tak svietila, tak naco tie odpory? DIky moc za vysvetlenie...
Na co je dobre davat k tym ledkam odpor?CHcem si dat komplet v aute cervene podsvietenie, vsetne ovladacov okien, popolnika....no proste vsetko. Na co su tam dobre tie odpory?Som si kupil taku malu ziarovecku, neviem ci to je ledka alebo len cervena ziarovka, som zobral jednu na skusku, svieti slabsie ako obyc. interierova ziarovka.Ale ked som ju pripojil na 12V trafo, tak svietila, tak naco tie odpory? DIky moc za vysvetlenie...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Odpory se k led diodám davají pro snížení napětí z 12ti na 3V - většina LED diod je myslím na 3 volty
Aha, dakujem....To som nevedel....Tak toto co som ja kupil je potom cervena ziarovecka...LEbo v tej krabicke s ktorej mi to ta tetka davala bolo napisane 14V. Tak ked tam nasupem takto ziarovecky, tak nemusim teda ziadne odpory davat?Ani nic ineho?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to je normálně na 12-14V tak nic už nevymýšlej. Každopádně to může být LEDka, ale ten odpor je schovaný v te patici, takže ho ani nevidíš. Diody jsou na 3,3V, proto se před ně (nebo za ně) dává odpor abys je neodpálil..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."