Štrádův topic
Re: Štrádův topic
Štrádo nemáš náhodou rz 1K9 **22?
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
No mám 1K7-48-99
Proč?Jezdí tu v ML kamarád s tou samou barvou,ale 5dv!Já stojím v garáži už od úterka a jinak jezdím na motorce!
Proč?Jezdí tu v ML kamarád s tou samou barvou,ale 5dv!Já stojím v garáži už od úterka a jinak jezdím na motorce!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Tak nic Já že něco před týdnem jsem viděl v Plzni géčko s clubovou nálepkou s toudle rz tak jestli jsi to nebyl ty jak jsi psal že jsi tu byl
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Byl,ale Pandou,nebo firemákem,zítra bych tam měl jet opět,povezu vrátit půjčeného bobíka do nákladní ulice do Bobcatu.Svou astrulí jsem tam nebyl už tak měsíc...
Až budu pojízdnej,zas tam budu lítat s mladou do kina a po nákupech,mě stejně nejvíc bere a uklidnuje na těch výletech KFC!
Až budu pojízdnej,zas tam budu lítat s mladou do kina a po nákupech,mě stejně nejvíc bere a uklidnuje na těch výletech KFC!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes pokračoval na křídle,brousil a pak polepil prasklinky epoxidovým lepidlem,ted to schne,pak přebrousím,podokytuju skreče finish kitem a nalijem plnič atd!
Pak jsem neměl co dělat roupama,tak jsem si vymyslel pi.a plech na kobereček u řidiče,abych ho neprodřel patama,jak se tam šoupou nohy z pedálu na pedál,zatím to neni přiděláno,musím s tím do auta a napasovat to na podlaze,abych kdyžtak věděl,kde to mám přiohnout!
Pak jsem neměl co dělat roupama,tak jsem si vymyslel pi.a plech na kobereček u řidiče,abych ho neprodřel patama,jak se tam šoupou nohy z pedálu na pedál,zatím to neni přiděláno,musím s tím do auta a napasovat to na podlaze,abych kdyžtak věděl,kde to mám přiohnout!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak bráchovi včera přišly kola včera z práškové lakovny,je to masakr za ty groše!!!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
ještě jsem včera koukal a seděl v tomhle Jaguárovi z roku něco kolem 70.masakr kára a hlavně ten big motor,tuším 3.6l,dva karbce a řadovej 6válec!Nechtěl bych to krmit!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm... jen škoda, že ty tvoje miniaturní fotky jsou jen o miniaturu větší než miniatura...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda Frydexi. Ale ten jaguár je masakr a já bych ho teda klidně krmil, jen kdyby mi říkal pane. Aspoň teda 1x měsíčně na cca 50km.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak kobereček hotov a sedí v autíku,malinko jsem ho poochýbal a sedí,tak jsem ho přilepil a je to dobrý,mě se to líbí a hlavně to plní a bude plnit účel!těch pedélů OMP si nevšímejte,ještě jsem je nevyčistil!Na vše se vrhnu před jízdou na sraz do Letnan,foto je jen ukázkové co se týče provedení,ne krásy a naleštění!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Bratr už má opravené od kamaráda zimní OZtka,stálo to 2500,- byly tdě šišaté.orvané límce a jedno mělo prasklý límec,ted jsou jak pravítko,brudr už si pohrál s límcema smirkum a tempem!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Zajímavě prostorná záď toho Jaguáru Jinak ty pedály měl myslím megmen na felícii Dost masivní, ale na můj vkus jedny z nejhorších co se týká mohutnosti na plynový pedál
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
koberce za denního světla,chcem si s kamarádem koupit celou tabuly tohohle plechu a udělám si všecky koberečky.
A ukázka mých salámků 215/40/16
A ukázka mých salámků 215/40/16
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak dne jsem celý den brousil křidélko opět,pak jsme to polili obyč sprejem,aby nám to ukázalo skreče,přebrousl pod vodou a nalili plnič,zítra opět přebrousnu smirkem 500 pod vodou a zbytek doladím nitro kitem (finish kit),brousnu a jde do laku a pak na kufr!Dnes se mi vnukl nápad,jak udělat stříšku,prodloužení střechy zadarmo a jednoduše,tak to zkusím zrealizovat a hodím to sem,pokud se to povede!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda