Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Samothe a kde jezdis do havirova?? Ja vim o par peknych astrach akle nejsou z klubu
- Reklama
pohybuji se kolem centra někdy šumbark
tak to se myjime ja an Šumbarku bydlim a v centru jsme skoro denne ale tedka bude auti mimo provoz na tyden .Nekdy muzem dat scuka az budu mit auto v kupe
kamarádky z Havru odjeli do Holandska tak se tam teď moc často nebudu vyskytovat ale dost často jsem byl na vaší Shelce kde pracovala tam jsem většinou svou astruli leštil
NA shelku jezdim smer ostrava a taky znam jednu holku co odjela do holandska!! jestli ji nahodou nezname oba dva
jo to bude ona Nelča moje zlatíčko
Jo nelca tak tu znam z videni a nejenom z shelky ona ma myslim modrou felicii?? a Pak tam zani chodila jeste jedna kamaradak marketa?? znas??
jj znám obě za mnou jezdili v té modré felině nebo já za něma
ATk to mame spolecne kamosky ja s marketou urcitou dobu chodil:D:D takova nahoda jak je ten svet maly
ehm Petr slyšel jsem o tobě
Acha tedak zalezi co ?? jestli v dobrem nebo v spatnem nelca me moc v lasce nemela
no nevím co jsi udělal Marky,ale Nelča tě přímo nesnáší jestli pamatuješ co ti psali za sms jak tě chtěli nachytat tak to byl můj nápad ježíš koho tady nepotkám
Já dnes překvapivě potkal v Brozanech Apikovu Italku i s Apikem, Dennyho omegu i s Dennym, a Paulovic šrot i s Paulovejma.
END
Jo jo , To jsem byl já jsem se stavil pro Pizzu Tam maji docela dobrou Já se na tvoji koukal , ale neviděl jsem nalepkutwetty2 píše:Dneska vecer v Havirove u la cafe kdo to byl ?? zelena strilka a svetle modry vagon s klubovou nalepkou?? Ze by lenin??
Tak to je teda masakr:D:D ja se z toho poseru no tak to je pecka:D:D to se muze stat jen v havirove toto ale nidky jsme te tady nevidel a to jezdim na shelku casto umyvat svoji krasku