lišta pod spz na astru caravan
lišta pod spz na astru caravan
Scháním lištu zadních dveří.U Opla stojí i s lakem cca 3500kč nedá se sehnat někde levněji?Má někdo zkušenost s montováním této lišty na starší verzi bez potřebných uchycení?
[/url]

- Reklama
Re: Gary
nemaj to fšechny....Gary píše:Tu lištu mají všechny kombíky.Jestli jí tam nemáš tak to někdo ošidil při opravě po haváriji.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Dle mého názoru tu lištu nemá ani jeden kombík min.do konce r.2002Gary píše:Tu lištu mají všechny kombíky.Jestli jí tam nemáš tak to někdo ošidil při opravě po haváriji.
Vlastním totiž fungláče r.v.11/2002 (model 2003)Elegance
Astra Caravan Z18XE Elegance 2002
naopak si myslim že to maj jenom ty starší a novější to nemajluba2 píše:Dle mého názoru tu lištu nemá ani jeden kombík min.do konce r.2002Gary píše:Tu lištu mají všechny kombíky.Jestli jí tam nemáš tak to někdo ošidil při opravě po haváriji.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:naopak si myslim že to maj jenom ty starší a novější to nemajluba2 píše:Dle mého názoru tu lištu nemá ani jeden kombík min.do konce r.2002Gary píše:Tu lištu mají všechny kombíky.Jestli jí tam nemáš tak to někdo ošidil při opravě po haváriji.
teď jsem mrknul na pár bazarů a máš úplnou pravdu
Astra Caravan Z18XE Elegance 2002
Má pravdu,já jí tam mam origo r.v.98luba2 píše:Vojta píše:naopak si myslim že to maj jenom ty starší a novější to nemajluba2 píše: Dle mého názoru tu lištu nemá ani jeden kombík min.do konce r.2002
teď jsem mrknul na pár bazarů a máš úplnou pravdu
Meriva 1.7CDTI
12/2001 a tiez ju tam nemam!luba2 píše:Dle mého názoru tu lištu nemá ani jeden kombík min.do konce r.2002Gary píše:Tu lištu mají všechny kombíky.Jestli jí tam nemáš tak to někdo ošidil při opravě po haváriji.
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
to vis ze se delaji...
co treba tahle?

http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ ... ozi=250619
hm tak nevim jak tento odkaz upravit,skoci mi to vzdycky na loketni operku, tak klikni nahore na opel a vratis se o kork zpet a tam si vyber tu listu.

http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ ... ozi=250619
hm tak nevim jak tento odkaz upravit,skoci mi to vzdycky na loketni operku, tak klikni nahore na opel a vratis se o kork zpet a tam si vyber tu listu.