Skrtici klapka
Skrtici klapka
Nemel by nekdo fotky jak vycistit škrtici klapku???Sa´m to asi nezvladnu a s fotkama by to snad slo,nechce se mi to davat do servisu
- Reklama
Re: Skrtici klapka
Potřeboval bych vyčistit škrtící klapku na coupe 1.8 r.v. 2001 tam je to trošku jinak poskladane.. má někdo zkušenosti s vyčištěním klapky u tohoto motoru?
Mám tak 1.8 16V ale jen 3.dv. a po vyčištění auto jede líp a při studeném motoru mi to cukalo....
Jak jinak poskládaný? Asi nechápu dotaz...MonkeyPu píše:Potřeboval bych vyčistit škrtící klapku na coupe 1.8 r.v. 2001 tam je to trošku jinak poskladane.. má někdo zkušenosti s vyčištěním klapky u tohoto motoru?
END
zdravim,chcem sa spytat ci uz niekto cistil klapku na 1.8 16v 85kw.Surne by som potreboval poradit.Diky
Čistil, čo potrebuješ? Robil som to podla návodu z odkazu hore. Rozdiely sú minimálne.
klapku jsem si taky vyčistil do "alabastrova", nijak moc nepomohlo pro důvod který jsem dělal (hl. to netáhlo, diagn. vše OK...).
Dnes čištění tímhle http://www.iob.cz/produkty-bg-care/deka ... motoru.php , jen sání, vstřik. sys. taky zvažuji, že dřív či pozdějc možná dám. No mohu říct, že po pár minutách -čištění- šla z výfuku taková mračna, že dýmovnice by nestíhala a mechanik s úsměvem :"NO KOUKÁM, ŽE TO MÁTE ČISTÝ..." ...prý takové to čištění jen klapky "na koleně" .... e e, chce to komplet. Prvních najetých cca 30km po vyčištění, auto opět dobře táhne.
Ale to mi táhlo i před cca 3 týdny co jsem vyměnil svíčky, "dotáhlo" min. týden
tak snad to bude teď lepší. Každopádně tohle doporučím, jelikož známý měl ještě min. týden naprosto stejné problémy a po téhle procedůře šlape 100% , mně "dneškem" taky.
Dnes čištění tímhle http://www.iob.cz/produkty-bg-care/deka ... motoru.php , jen sání, vstřik. sys. taky zvažuji, že dřív či pozdějc možná dám. No mohu říct, že po pár minutách -čištění- šla z výfuku taková mračna, že dýmovnice by nestíhala a mechanik s úsměvem :"NO KOUKÁM, ŽE TO MÁTE ČISTÝ..." ...prý takové to čištění jen klapky "na koleně" .... e e, chce to komplet. Prvních najetých cca 30km po vyčištění, auto opět dobře táhne.
Ale to mi táhlo i před cca 3 týdny co jsem vyměnil svíčky, "dotáhlo" min. týden
tak snad to bude teď lepší. Každopádně tohle doporučím, jelikož známý měl ještě min. týden naprosto stejné problémy a po téhle procedůře šlape 100% , mně "dneškem" taky.
za tu plechovku -206- jsem platil necelých 600,- , plus práce.
známému to pomohlo, týden mu to jezdí jak má, tak jsem do toho šel a "prozatím" to jde sakra poznat. Jinak oba jsme měli problém ve zkratce ...na 3 válce, netáhlo, diagn. nic neukazovala, po výměně starých svíček nám to chvíli jelo ok.... Mech. říkal, že u těch ecoteců je to normální, že se to celý zapere a pak nejede, nezná opela, kterému by tímto nepomohl a u konkrétně našich problémů nám dával 9 ku 1 z 10
...samozřejmě je otázka jak na který problém tohle komu až zabere.
známému to pomohlo, týden mu to jezdí jak má, tak jsem do toho šel a "prozatím" to jde sakra poznat. Jinak oba jsme měli problém ve zkratce ...na 3 válce, netáhlo, diagn. nic neukazovala, po výměně starých svíček nám to chvíli jelo ok.... Mech. říkal, že u těch ecoteců je to normální, že se to celý zapere a pak nejede, nezná opela, kterému by tímto nepomohl a u konkrétně našich problémů nám dával 9 ku 1 z 10
...samozřejmě je otázka jak na který problém tohle komu až zabere.
takže tobě dělali to samý co je na tom videu?a kolik byla teda komplet cena? koukam že to maj i v Ústí
ne, já přišel s problémy co jsem měl, dotyčný zdiagnostikoval, ohledal, řek jsem co jsem pro to už zkusil udělat a.... dělal mi jen SYSTÉM SÁNÍ (až od cca půlky videa vpravo...), teď mám točit-točit-točit pár dní a uvidí se, protože teď jednomu dělal 16V Focuse a musel mu nakonec tak vyčistit i VSTŘIKOVACÍ SYSTÉM, to je jiná "plechovka" než jsem měl na sání. Viděl Astru a řekl, že tohle bude stačit...
když ale vidím tu pozitivní změnu (dnešní jízdu jsem si po delší době skutečně užíval!), asi dám i ten komplet vstřik, přeci jen 100tis na tacho je 100tis, udělám astruli vánoce
ps. ale třeba to za 4 dny zase bude líný, to teprv uvidím
když ale vidím tu pozitivní změnu (dnešní jízdu jsem si po delší době skutečně užíval!), asi dám i ten komplet vstřik, přeci jen 100tis na tacho je 100tis, udělám astruli vánoce
ps. ale třeba to za 4 dny zase bude líný, to teprv uvidím
a to ti dělali v oplu nebo v nějakém servisu,jak to tak čtu tak to vypadá dost slibně
astra G 1,6 16v XE 2002
Opel ne, specializovaný servis od A po Z... dělá vše, likvidace nehod, soudní znalectví apod, prostě profík.