Uvolneny predni naraznik
Uvolneny predni naraznik
zdravim vas, cca pred 3 mesicema do me lehce nacouvala dodavka, kdyz sme stali na zeleznicnim prejezdu, nastesti sem stacil jeste dat zpatecku a trochu to zmirnit, ovsem stejne se zastavil az o me tukl. V tu chvili nebylo nic videt ale zacal sem pozorovat ze mam trochu uvolneni naraznik na strane ridice, pod svetlem to tak nelicuje a je tam cca centimetr mezera. rad bych to nejak spravil aby to poradne drzelo primo pod svetlem. nestalo se to nekomu z vas? v tom miste bude podle me zrvona nejaka uchytka co zrejme praskla a povolilo se to trochu. jinak drzi na vsech mistech v poradku, jen pod tim svetlem to je docela videt
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- Reklama
Re: Uvolneny predni naraznik
A jde hybat se svetlem ? Nejak ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
tak to ted presne nevim, ale zda se mi ze to je pevny ze drzi v pohode, jen ten naraznik je v tom miste o trochu niz a u predniho kola jakoby naboku uz drzi zase v pohode
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Ohl ti uchyt vodící lišty co je na blatníku.
-
- Kontaktovat uživatele:
daj dole naraznik pozri uchyti jedine riesenie trva to cca 10 min kym ho das dole tak dlho kym najdes sroby a potom pozri ci len nahodou nevyskocil inak su pod svetlo nity a nitach je gumovy pasok pod svetlo je dost mozne ze ti odtrhlo nit bezna vec mne sa to pravidelne stavalo ked som parkoval pri kraji cesty a nabehol podnaraznikom na obrubnik
Tak jsem to šel jak manželka dorazila pořešit. Přiohl jsem ten držák trochu a byl utržený ten vystužující drát co je v horní části nárazníku. Je jen nanýtovaný a bohužel jen za krajíčky plastu (neštastné řešení). Pouze jsem ho narovnal, tak aby ten drát kopíroval hranu nárazníku a aby jeho konec zapadl do té plastové vodící lišty. Drží a vypadá to zase jak má. Až budu mít víc času tak dám nárazník dolu a přilepim to lepidlem na spojlery. Zřejmě máš stejný problém. Práce na dvacet minut i se sundáním plast. podběhu.