Kabely v průchodkách - kontrola, oprava
- Reklama
Zkus se poptat v nějakém solidním obchodě s elektroinstalací (spíš něco jako velkosklad) tam budou mít kvalitní pásky (nemusí to být přímo Scotch). Hlavně tam nedávej takové ty z benzínek, obchoďáků apod. co je koupíš za 39,- v osmi různejch barvách.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Jj. Tak jsem se do toho dneska pustil a udělal to tou stříbrnou páskou. Jen na dobu, než koupím tu kvalitní. Bál jsem se, že budu muset kabel vypojovat z konektorů, ale z vrchní strany tam byla pohodová rezerva na vytáhnutí, takže to šlo krásně. Jinak finální číslo je pět prasklých izolací.
Zajímalo by mě, co říkáte, na svázání všech drátů do jednho svazku? Nebude to ve finále spíše kontraproduktivní?
Zajímalo by mě, co říkáte, na svázání všech drátů do jednho svazku? Nebude to ve finále spíše kontraproduktivní?
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Re: Nebezpečí požáru u Astra G Karavan, r.v. 1999
Přátelé, kamarádi, kolegové. Překontrolujte si průchodky pátých dveří - konkrétně kabeláž v nich. Možná budete překvapeni co najdete. Já měl štěstí, já po koupi vozu našel jen toto . Provedl jsem zaizolování prasklých izolací páskou Scotch a shodou okolností kontrolu minulý měsíc - vše v pořádku. Jak to ale taky třeba může skončit je zřejmé z obrázků. Jedná se o ŘJ centrálu.
no a aby toho nebylo málo tak já se přiznám ta jednotka je z mého auta a to co našel v průchodkách denny v mém autě tak ani nechtějte vědět
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
Denny to určitě vyfotí, teď když jsi se přiznal . Ne, vážně, karavanisté a ne jen oni - podívejte se do té průchodky, za kontrolu nic nedáte.
EDIT: Jo taky díky RomanoviK, ten říkal hned koukněte na průchodku.
EDIT: Jo taky díky RomanoviK, ten říkal hned koukněte na průchodku.
Jako kdybych to už viděl.... Paule, ani nevíš jak mi je Tě líto... Právě Tě s Apikem řešíme po icq...
Lidi, fakt si na to dejte pozor...
Lidi, fakt si na to dejte pozor...
END