Rozvody
- Reklama
Re: Rozvody
takze kdyz mam 154tis tak bych pomalu mel udelat komplet rozvody ze?
v 110000tis jsem je delal naposled
Jestli jsi je dělal na 110 tak na 170 udělej řemen a kladky, pokud jsi na 110 dělal pumpu, tak ji teď dělat nemusíš, pokud jsi ji nedělal, tak musíš.
END
Zdravím pánové potřeboval bych vedět kterou hadičkou jde palivo do motoru? Trefil jsem to zprávně ta co je šipka
- denny
- Kontaktovat uživatele:
To je jedna ze dvou hadic odvětrání klikové skříně.Palivo jde do rampy nad vstřiky a je připojeno holendrem na převlečnou matku.
Dík tak teď už vím že tahle to není ale mluvíš na mě UFO jazykem takže nevím nic je hadice na fotce? Nebo je to někde jinde?
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Mluvím na tebe normálne.Hadice na obr. není.
Čau Astráci nedávno asi 2 týdny sem dělal rozvody(napínací kladka,řemen,vodní pumpa)Rozvod co jsem vytáhl tak o níčem nevěděl a to mel najeto 173 000km.No a ted se mi někde z té strany rozvodů,altíku atd ozývá takový zvuk jako když je přidřené nějaké ložisko.Nemá s tím taky někdo zkušenost??Dik za reakce
-
zdravím potrebuji poradit rozvody mám delane při 113tis/km tet mam 159tis/km ale nevim jestly se menila vodni pumpa . kdy mam delat zas rozvody slisel jsem ze kdyz neni vym. vodni pumpa tak za 3roky ja us to mam 5 let??
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vodni pumpa se meni pri 120t
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
těžká odpověď pokud jde lehce a nedrhne, nechat , ale budˇ připraven na výměnu
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
spermin: a to zjistim jak ? poradiš jak na to???
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Pokud to máš od toho co se dělaly rozvody 5 let, nic neřeš a nech je komplet vyměnit i s vodní pumpou...
END
Nazdar Chlapi moc se omlouvam ze otravu tady stim ale nevim kde se jinde zeptat nemate nekdo skusenost s LPG???? mam v Astre system znacky stargas a mam problem ze to skube kdyz jedu na plyn v opravne mi rekli ze na tento plyn nemaji software aby ho seridily nevite prosim nekdo jsetli tento software nekdo ma diky moc