he he šachovnice na střeše....kdo si chtěl hrát s nožem...křížky proti kolečkám...YANEK píše:sem potkal taky člena dneska

he he šachovnice na střeše....kdo si chtěl hrát s nožem...křížky proti kolečkám...YANEK píše:sem potkal taky člena dneska
Bych si zahrál... Kde stojí? Kdo začíná?rychlyradim píše:he he šachovnice na střeše....kdo si chtěl hrát s nožem...křížky proti kolečkám...YANEK píše:sem potkal taky člena dneska
Ty kraso ja Te nevidel sakraPitman píše:Ja jsem nikdy nikohio nevidel a ted najednou behem jednoho dve dva cleny. Vcera cca v 18:45 jsme vychazel z baraku v ulici Na hroude a ze slepe ulice, ktera vede k sdilu Oriflame se tam vyritl Duphy. Sem maval jako blazen ale on si me nevsiml. Duphy videl jsi me auto, kdyz si prijizdel z hlavni k Oriflamu?![]()
Dneska rano cca 8:10 jsem na krizovatce v Edenu videl Eldžeje...zahybal smer na Bohdalec....než jsem stačil zareagovat tak dostal zelenou
Á zrovna jdu na fórum písnout co že to že Salámovo kupéčko stálo na Podroužkové kousek od Friska bezpečně identifikovatelné podle chybějící lištičky vzadu nad čímž se už pozastavovali členové na srazu.Salám píše:Á kdopak to dnes parkuje v porubě.
Podroužkova ulice, kráásný stříbrný kombajn s klub. nálepkou, N-joy světla..moc pěkný..5T9 ..... tuším
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |