Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Dneska jsem videl jednoho clena .Je to bila astrulka s malepkou klubu a videl jsem ji v Havířove .Kdo to byl?
- Reklama
No teba resp tvoje auto, len mi nejak zblbla citacia :-/brhy píše:Shuya píše:Mne sa zda ze som ta videl, maximalne tak 2 tyzdne dozadu viac to asi nebolo, neviem jak sa ta dlha cast v BA vola taka dlha rovna dvojprudovka
a koho si tam videl ??
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
dnes byl neoficiální sraz u dennyho ale dorazil jsem tam jen já a APiK.
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
a denny - ten až jako posledníPaul píše:dnes byl neoficiální sraz u dennyho ale dorazil jsem tam jen já a APiK.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
no neviem astricka uz je dlhsiu dobu rozobrat ale netvrdim ze to nieje mozne a kde to bolo na pristavnom moste??? tade jazdim skoro kazdy vecer ked odnasam staru domov a ked si videl na zadnom okne sexi tuning team tak som to bol stopercentne ja. ak na zadnom nic nebolo tak to ne jaShuya píše:
No teba resp tvoje auto, len mi nejak zblbla citacia :-/
edit: Buďte tak hodní a používejte citaci co nejméně příspěvků. Díky. Citace upravena Trdlo
no neviem astricka uz je dlhsiu dobu rozobrat ale netvrdim ze to nieje mozne a kde to bolo na pristavnom moste??? tade jazdim skoro kazdy vecer ked odnasam staru domov a ked si videl na zadnom okne sexi tuning team tak som to bol stopercentne ja. ak na zadnom nic nebolo tak to ne ja
Mno neviem nekukal som zadne okno nebol to pristavny most ale cesta smerom von z BA smerom na Modru, neviem ja ksa ta cast vola, Racany? alebo Krasnany? neviem, cierne coupe, netvrdim ze si to bol ty ale mozno hej
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno neviem nekukal som zadne okno nebol to pristavny most ale cesta smerom von z BA smerom na Modru, neviem ja ksa ta cast vola, Racany? alebo Krasnany? neviem, cierne coupe, netvrdim ze si to bol ty ale mozno hej [/quote]
tak to ne ja tade nechodim
tak to ne ja tade nechodim
APiK píše:Já včera nikoho nepotkal, jen jsem jednomu členovi volal a chviličku jsme si povídali.
číslo máš stejně v podpisu, tak jsem ho nemaskoval
Naposledy upravil(a) APiK dne 27 bře 2009, 19:48, celkem upraveno 2 x.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Hezkýýý.Apiku,vy jste jak ty báby,co pustej za 10let z basy o jdou si to někam dopovídat,protože to nestihly za těch 10let.
No bylo to přes hodinu. A né jednou .denny píše:Hezkýýý.Apiku,vy jste jak ty báby,co pustej za 10let z basy o jdou si to někam dopovídat,protože to nestihly za těch 10let.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Si kupte dva UFOUNY-ty je máš tak rááád
No denny, telefon s Tebou taky většinou není na chvilku. I když Apik jednoznačná Keliška, hned v závěsu za ním Def a pak daleko po nich jsi Ty, Paul...
Asi nebudu volat nikomu, mi včera přišel účet za mobil a tak hezkou 0,- jako Apik jsem tam teda rozhodně neměl... A to já mám na účtě taky přes hodinu volání k němu...
Asi nebudu volat nikomu, mi včera přišel účet za mobil a tak hezkou 0,- jako Apik jsem tam teda rozhodně neměl... A to já mám na účtě taky přes hodinu volání k němu...
END
kdopak dneska boural ve strašnicích na kruháči modrá astra 17 kola zahlíd sem jen letmo
Tak to víš že jsem rád že ta cenovka je v položce "původní cena". To víš "významný zákazník" . Jinak za největší kelišku považuji Trdlo (nebo Trdla? ).Trdlo píše:...včera přišel účet za mobil a tak hezkou 0,- jako Apik jsem tam teda rozhodně neměl... A to já mám na účtě taky přes hodinu volání k němu...