![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Paul - 2x podznačník s nápisem webu - hotovo
Juris - 2x nápis webu bilá, větší rozměr - hotovo
Capone - 1 x napis webu bilá, rozměr? - unkown
jestli chce ještě někdo něco tak at řekne...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
to je dobře že se těšíš, mě doveze Capone stěrače a jestli to výjde tak AstraMan taky něconew-name píše:co kecáš? mě vezou jen dvě věci asi za cca 600![]()
a pak oprava chyb![]()
pochopitelně že tam nejedu kvůli tomu ale abych vás všechny viděl, je mi smutňo![]()
No to jo, snad to narvu pak do Astry... Ještě že pojedu jen s přítelkyní, bo kufr bude plný a zadní sedačky takygenius0011 píše:tak AstraMan taky něcovelkýhó
![]()
hmmm třením vzniká teplonew-name píše:...nějaký nový nápady co budem dělat u toho mrznutí?![]()
genius0011 píše: hmmm třením vzniká teplo![]()
Tak teď nevím, zda mám přijet i s těma pneumatikama v kufru ( které vezu pro svého dědu ) a nebo je vyložit u něj a pak přijet jen s zbožím pro génianew-name píše:všechny dovezený věci se daj na hromadu a jestli se vejdou do záběru, tak vyfotí, až pak si to rozeberem![]()
tak já bych si také vzalrychlyradim píše:Jo a zde ještě ty naše slavné samolepky:
Paul - 2x podznačník s nápisem webu - hotovo
Juris - 2x nápis webu bilá, větší rozměr - hotovo
Capone - 1 x napis webu bilá, rozměr? - unkown
jestli chce ještě někdo něco tak at řekne...
No kdo přijede na Letňákách je dobrodruh u mě že NjoumeAPiK píše:Jesně že na letňákách...http://aktualne.centrum.cz/report/stalo ... ?id=632677
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |