![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
MAX - CZ : No přesně toto měla ta tzv. želva
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
To samy mam ja s mym geckem, zustane v rodine az budem kupovat druhy autojoelproduction píše:Díky za radySeženu asi tu tyčinku a uvidím...prodávat to nechci
, protože sehnat ojetou zafiru benzin/automat, ve slušné výbavě, za rozumnou cenu a v černé barvě....kolik asi takových v čechách jezdí??
![]()
![]()
ako sa to vola?AstraMan píše:tesario : No já právě jsem koupil to co použil Avantgarde na svoje kupátkoTaké čekám na lepší počasí
![]()
super a co potom ked ti daju lak dole ??? to budes mat potom bez laku ??Defender píše:Používám 1-2 x ročně želvu Color Magic + a pokud to budeš chtít mít skoro jako nový, tak na to jsou specializovaný firmy, který dělají přebroušení (údajně na to nalejou nějakou sračku, která rozpustí vrchní vrstvu bezbarvýho) a pak na tom skáčou asi 2 lidi s leštičkama několik hodinMožná by to mohlo bejt hodně dobrý a cena co jsem slyšel tak je kolem 3500 kaček
Jo přesně tuto jsem loni použil a když jsem viděl, jak vytáhla nedostatky na laku, tak už na ní dlabuDefender píše:Používám 1-2 x ročně želvu Color Magic +
Jen za kapotu např. co?Defender píše:a cena co jsem slyšel tak je kolem 3500 kaček
tohle je ono o čem AstraMan mluvil http://www.auto-filson.cz/cistici-prost ... p-569.htmlsantik píše:ako sa to vola?AstraMan píše:tesario : No já právě jsem koupil to co použil Avantgarde na svoje kupátkoTaké čekám na lepší počasí
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |