Sraz v Lánech u Prahy - 08.07.2006
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
tak at se zadaří,tedy přeji vhodné počasí a krásné zážitky,tak daleko bohužel nepojedu,snad se zadaří,a bude se konat taky něco zde na západu čech,kde je početná skupinka členů,tak mnoho krásných zážitků.xpolstarekx píše:nic neumreo jen se to uz neresi pac je vyreseno, jede se do Jihlavy prosteee vejkend pred Mimoni
-
- Kontaktovat uživatele:
a neslo by ze byste se dohodli a prijelo vas treba vic v jednom aute? ze byste se slozili na beno?pepca píše:tak at se zadaří,tedy přeji vhodné počasí a krásné zážitky,tak daleko bohužel nepojedu,snad se zadaří,a bude se konat taky něco zde na západu čech,kde je početná skupinka členů,tak mnoho krásných zážitků.xpolstarekx píše:nic neumreo jen se to uz neresi pac je vyreseno, jede se do Jihlavy prosteee vejkend pred Mimoni
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
taky bych uvital vice info o tom sraze. jakoze to je dohodnuty, ale kde nic tu nic. BTW cert vi, kdy to je tejden pred Mimoni ? kazdej neni takovej znalec.AstraDTI píše:A jsou teda uz nejaky podrobnosti k tomu srazu v Jihlave? Zkousel jsem to tu pohledat, ale neuspesne (zjistil jsem akorat to ze se kona tejden pred Mimoni). Docela bych se tam aspon na chvili stavil
Opel Astra Coupe Turbo
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: