Doběh stěračů
Doběh stěračů
Ahoj,
potřeboval bych radu ohledně doběhu stěračů. Cyklovač funguje, ale při každém cyklu si stěrače zastaví kde chtějí. To samé je při normálním stírání - Když chci stěrače zastavit, musím se trefit do výchzí polohy.
Nevíte někdo, zda je nutné vyměnit celý motorek stěračů, nebo zda je možná oprava, resp. čím je to způsobený.
díky
R
Opel Astra 1.4 16V-2000
potřeboval bych radu ohledně doběhu stěračů. Cyklovač funguje, ale při každém cyklu si stěrače zastaví kde chtějí. To samé je při normálním stírání - Když chci stěrače zastavit, musím se trefit do výchzí polohy.
Nevíte někdo, zda je nutné vyměnit celý motorek stěračů, nebo zda je možná oprava, resp. čím je to způsobený.
díky
R
Opel Astra 1.4 16V-2000
- Reklama
Re: Doběh stěračů
Podle me to bude nejakym relatkem. Ktere ovlada sterace.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Relatko jsem si půjčil od kámoše - výsledek stejný
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne.. to budou koncáky na tom motoru.. ale neviděl jsem to nikdy rozdělané..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Mám trochu strach to rozdělávat, kdysi jsem jeden motorek rozstřelil a už sem mi ho nepodařilo zprovoznit .
Fungovalo to tak, že jezdec přejížděl přes kontakty a postupně je spínal a vypínal. Myslím si, že současné motorky budou už asi na jiným principu.
Fungovalo to tak, že jezdec přejížděl přes kontakty a postupně je spínal a vypínal. Myslím si, že současné motorky budou už asi na jiným principu.
obvykle je spínač v mechanismu motoru stěračů, pokud si nejsi jistý svou zručností, nabasti si vypínač na mechanismus táhel, více Ti neporadím prottože nevím kde a jak to zapojit
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
V převodovce motorku jsou tři kontakty,ten spodní je doběhový,dnes jsem to také opravoval,měl jsem kontakt ulomený,napájel jsem tam náhradní kontakt z nějakého relátka a funguje to ... ahoj P.S demontáž plastového držáku kontaktů je bez problému M4 torx
Díky, zkusím to.
je potreba vyahnou motor steracu ven??? nebo se to da provest vse kdyz je to namontovane??? neni tu nekde popsany popis cele axe???rtt píše:V převodovce motorku jsou tři kontakty,ten spodní je doběhový,dnes jsem to také opravoval,měl jsem kontakt ulomený,napájel jsem tam náhradní kontakt z nějakého relátka a funguje to ... ahoj P.S demontáž plastového držáku kontaktů je bez problému M4 torx