Já byl dnes s kolegou poslat balík(já rezervu,on kolejničky z T3)každý členovi z daného fora!Já to pěkně zabalil do kjartonu,pak přetáhl tou svičinovou balící folií!On to samé!Dojedem na poštu,přijdem k přepážce,před náma dvě ženský,než jsme vypsali podací lístky,tak nás dvě báby předběhli!Ta první co tam byla,tak posílala asi 5 balíčků a dvě obálky(20min jí to trvalo)a dva balíky si vyzvedávala!Já hodil jednu kachnu do placu(hlášku,vtip)kolega chitil záchvat smíchu,já pak taky a ony jen čuměly,v poho,dojdu na řadu asi po 30min,dávám jí ten balík,u něj jsem si ho vážil na přesné váze(15,67kg) ona ho položila na váhu a přitlačila ho a odešla ke kase,na váze bylo necelých 17kg!Říká mi,to bude za příplatek,říkám jaký příplatek,a ona,že to neni skladný balík,říkám jako jak neni skladný?!6e prej to nemá ostré krany a příplatek 60,- takže rezervy balit pouze do krabic hranatých(aby to byl skladný balík)!Celkem poštovné za 170,- bez pojištění,jen to standard co je do 500,- grátis!Kolrga total výtlem,dojde řada na něj,dá jí tam ten balík(dlouhej asi 1m20cm a 10*10(prostě hranolka) 9,47kg a říká mu,vy jste se smál kolegovi,vy to budete mít taky za příplatek(opět nesklkadnej balík) platil 140,-
Ty sv.ně už neví,jak by lidi obrali!!!!!!!!!!
Příště bude vše v krabici a asimetrické(asi metr na metr)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)