Pocení čiré boční blinkry...?
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Pocení čiré boční blinkry...?
Už to tu bylo v sekci vyměním a je to loknuté,stěžovali jsme si na pocení čirých bočních blinkrů a smáli jste se mi,že jsem do nic vrtal ventilační dirku a stále se potí,včera jsem se nas.al,vyndal blinkry a řešili jsme to s kolegou,ucpal jsem dirky a do otvoru na žárovku jsem fuknul,a utíkalo to kolem toho čirého sklíčka a chrom plastu!Vzal jsem kobercák,pekně v tom spoji jsem obřízl to pěnové těsněníčko,co vlastně tlumí otřesy a chrání lak proti oděru,vzal jsem čirý silikon,pěkně na prst nanesl a objel jsem celý ten blinkr v místě spoje ze zádu!Taky jsem jako první vyfoukal kompresorem ty kapky a vysušil vlhkost!Pak jsem přišel k astře,a ta gumička co je na patici žárvoky,co vlastně těsní blinkkr ze zádu,byla už trochu vymačkaná,tak jsem jí očistil(čínani taky asi udělali blbou rozteč těch kolejniček pro zámečky na patici a moc dobře to netěsnilo)zasunul patici do blinkru a spoj kde byla gumička objel pěkně koldokola taky silikonem a nacvakl blinkr,práce na 30min v pohodičce!Včera pršelo večer,je vlhko,dnes prší a blinkry jsou stále krásně suché i s větracíma dírkama
Naposledy upravil(a) Štráda dne 15 bře 2009, 18:17, celkem upraveno 1 x.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pocení čiré boční blinkry...?
To si piš,už jsem je chtěl vyhodit,tak řákám,někde musí být chyba,odstraněno a zatík parádička!
Byly plné kapek a zapařené,celkem hnus a hlavně taky něco stály,tak jsem si říkal,že to takhle nejde a je to hotovo!
chtěl jsem jen poradik klukům co tu psali,že se jim potí taky a třeba jen jeden!
Byly plné kapek a zapařené,celkem hnus a hlavně taky něco stály,tak jsem si říkal,že to takhle nejde a je to hotovo!
chtěl jsem jen poradik klukům co tu psali,že se jim potí taky a třeba jen jeden!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Ja som mal oranžové blinkre, kupil som biele a tie su OK. Ale mne sa zas nejak potia predné lampy
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já měl origo bílé a jedno bylo štíplé od kamínku a potilo se,tak proto jsem si koupil čiré,byly v akci na DM autodoplnky za 180,-!
Jinak ty světla,já bych je vyndal a koukl,ze zadu jsou ty větrací otvory s gumovou trubičkou,určitě jí budeš mít nějakým způsobem ucpanou a to světlo nedýchá,proto se ti potí,a nebo ti do něj zatejká!Já když jsem si koupil AE,tak prímo v návodu bylo,at vemu čirý silikon a objedu spoj sklíčka s tělem světla silikonem,udělal jsem,neni to vidět a v poho,je možné,že ti tam někudy krapet zatýká,taky bych je objel silikonem v těch spojích a budeš mít klid!
Ty máš origo světla?Námáš tam třeba mikro dírku či prasklinku od kamínku?
Jinak ty světla,já bych je vyndal a koukl,ze zadu jsou ty větrací otvory s gumovou trubičkou,určitě jí budeš mít nějakým způsobem ucpanou a to světlo nedýchá,proto se ti potí,a nebo ti do něj zatejká!Já když jsem si koupil AE,tak prímo v návodu bylo,at vemu čirý silikon a objedu spoj sklíčka s tělem světla silikonem,udělal jsem,neni to vidět a v poho,je možné,že ti tam někudy krapet zatýká,taky bych je objel silikonem v těch spojích a budeš mít klid!
Ty máš origo světla?Námáš tam třeba mikro dírku či prasklinku od kamínku?
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
No mám origo svetla. Neviem či je tam nejaká dierka, nepozeral som.. auto má 10 rokov, takze možné to je ale veru že to pozriem dik za tip
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš zač!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Ale tak isto sa potia aj na otcovej že by náhoda ??
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Zkoukni vše na co jsem tě upozornil,pak ti tam bud zatýká,či máš mikro dírku někde třeba od kamínku(čirý silikon,to je věc!)
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já je mám origo, dírky jsem tam nevrtal, ale dneska jsem je sundal a dal doma na topení. Nechám je samovolně vyschnout a pak to udělám taky. A doufám že to bude ok. Jsou ty tvoje Štrádo teď dobrý?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já je vyfoukal kompresorem s pistolí,asi za 30sec jsou suché,ořízl to těsněníčko,co tam je pěnové,abych se dostal na spoj sklíčka s s tělem blinkru a objel jsem to tím čirým siliconem a foukl na autí,zatím bez závad,jsem fak spokojenej,ještě jsem objel i ty patice se žárovkama co jdou do toho blinkru,moc nesedí!Myslím,pokud se ti to povede,tak budeš taky spokojenej!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda