nebo stihly utyct nez prijela zachrankaHribek píše:no žádná krev tam není takže asi tak nějak jak píše manli2
Dopravní nehody: Fotky můžou obsahovat drastické záběry
Re: Dopravní nehody: Fotky můžou obsahovat drastické záběry
- Reklama
V 40sec. se ta ženská pohnula, asi posmrtná křeč či co
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Takový škody.... I když ne, já géčko nerad.
END
tam neni jenom géčko....
stát se to u nás tak je tam půlka města
stát se to u nás tak je tam půlka města
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Máš recht Karle, ona je tam i Plzeň, tak to už je škody....
END
Tak si dnes vyjíždím z Kolína, vzpomněl jsem si na AstraMana, a najednou přede mnou dost otřesná nehoda. Náklaďák vs. Felicie. Táta, máma, dítě v náručí. Felicie oskalpovaná střecha od náklaďáku, náklaďák v příkopu v mostku. Táta v krvi, máma v krvi, dítě nevím. Řidič náklaďáku OK. Kdo mě zná, tak ví, že jsem na tohle smolař.
EDIT: http://kolinsky.denik.cz/nehody/ko1003_ ... 10.html#mm
Ježišikriste, já byl asi taky v šoku, když jsem nepoznal R19 od felicie. O tom vrtulníku vůbec nevím, já tam byl ještě před záchrankou a hasičema. To dítě se mi zdálo nejvíc v poho, achjo, to je prostě v pr*eli tohle všechno..... Byl tam takovej chaos, že teď na těch fotkách to vnímám úplně jinak...
EDIT: http://kolinsky.denik.cz/nehody/ko1003_ ... 10.html#mm
Ježišikriste, já byl asi taky v šoku, když jsem nepoznal R19 od felicie. O tom vrtulníku vůbec nevím, já tam byl ještě před záchrankou a hasičema. To dítě se mi zdálo nejvíc v poho, achjo, to je prostě v pr*eli tohle všechno..... Byl tam takovej chaos, že teď na těch fotkách to vnímám úplně jinak...
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
No hezký.... proč machruje de*il, když má v autě dítě??? Tohle asi nikdy nepochopím....
END
AstraMan mi potvrdí. Ještě v době, kdy tam nebyla souběžná stezka, jsem se tam bál předjet i cyklistu, když jelo něco proti. Je to tam úzký, žádná krajnice a navíc přesně v tomhle místě je plná čára, nepřehlédnutelný zákaz předjíždění a zatáčka vpravo, do které není vidět.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
toto dneska ukazovali ve zprávách, prej předjížděl pře plnou čáru navíc na místě, kde jsou odbočovací a připojovací pruhy a ještě navíc měl přes kilo na tacháku, no a podle svědků byl prej zhulený, benga za ním fičely do nemocnice, ale odtud utekl, takže to podezření jenom potvrdil, teď po něm jdou jak slepice po flusu, doufám, že ho chytí a dají mu nakládačku za toho malého
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tragická dopravní nehoda v Opavě
Spekuluje se o tom, že řidič měl v krvi až 1,6 promile alkoholu. Od kamaráda manželka je přijímal a v nemocnici a ten co je na tom nejlíp, teda teď už poslední živý, (druhý zemřel v nemocnici dnes odpoledne), tak jí říkal že poslední co si pamatuje, je že chlastali v práci... No, jestli chlastal řidič, dobře mu tak, nemá lézt za volant, škoda těch ostatních. Zítra udělám fotku místa nehody, je tam spooousta svíček a jeden velký plyšový slon. Takový moc pěkný... (Tachometr se zastavil na 85km/h.)
Tak jsem dodal fotky, si všimněte toho půllitru na druhé fotce,to asi donesl někdo proto, že byl ožralej...
Spekuluje se o tom, že řidič měl v krvi až 1,6 promile alkoholu. Od kamaráda manželka je přijímal a v nemocnici a ten co je na tom nejlíp, teda teď už poslední živý, (druhý zemřel v nemocnici dnes odpoledne), tak jí říkal že poslední co si pamatuje, je že chlastali v práci... No, jestli chlastal řidič, dobře mu tak, nemá lézt za volant, škoda těch ostatních. Zítra udělám fotku místa nehody, je tam spooousta svíček a jeden velký plyšový slon. Takový moc pěkný... (Tachometr se zastavil na 85km/h.)
Tak jsem dodal fotky, si všimněte toho půllitru na druhé fotce,to asi donesl někdo proto, že byl ožralej...
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 13 bře 2009, 01:18, celkem upraveno 1 x.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
spolujezdec nepřipoutanej...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw