Nesviti potakavaci svetla u Zafiry
Nesviti potakavaci svetla u Zafiry
Zdravim,
z niceho nic po nastartovani mi prestaly svitit obe potkavaci svetla. Zarovky i pojistky se zdaji byt ok. Stejnetak svetla obrysova, dalkova i mlhovky sviti normalne. Nesetkal se nekdo s podobnym problemem?
Diky
Jefec
P.S. Mam Zafiru 1.8/85 kW, r.v. 2000
z niceho nic po nastartovani mi prestaly svitit obe potkavaci svetla. Zarovky i pojistky se zdaji byt ok. Stejnetak svetla obrysova, dalkova i mlhovky sviti normalne. Nesetkal se nekdo s podobnym problemem?
Diky
Jefec
P.S. Mam Zafiru 1.8/85 kW, r.v. 2000
- Reklama
Re: Nesviti potakavaci svetla u Zafiry
Napadá mě jen přepínač světel.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě napadají obě žárovky v hajzlu... náhoda je svině
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Zkus jestli ti jde napětí do patic od žárovek ve světlech.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Zkus změřit napětí a jak tam něco jde,tak vymontuj žárovku a připoj ji na baterku a budeš vědět
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
pojistky a pokud ne,tak relé v háji!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
skus to promerit jak rikaj a skus dat zarovku primo na baterku občas ty vlakna vypadaji ze jsou Ok ale jsou v čudu.., jinak se skus poradne mrknout na pojistky, a final by to mohl byt vypiniač nebo rele.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Tak nakonec c) bylo spravne. V hajzu byli jak obe zarovky, tai ta nahradni co jsem mel. Jeste ze jsem jako posledni pokus zkusil koupit zarofku uplne nove. To bych se s tim trapil jsete hodne dlouhoFrydex píše:Mě napadají obě žárovky v hajzlu... náhoda je svině
Kazdopadne diky vsem za rady.
Štráda: Kde je relé potkávacích u Astry/Zafiry? Pokud myslíš relé K1, tak to je jen v modulu pro denní svícení, jiné relé na potkávačky astra nemá .Štráda píše:...,tak relé v háji!
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
To já nevím kde je relé u astry,já ho ještě nehledal,mě vše svítí,ale dělal jsem už u spoustu aut tento problém,zrovna nedávno a bylo tam relé jak u dálek,tak u potkávaček,právě potkávačky nesvítily a bylo v háji relé!Říkám,u astry jsem se světlama problém neměl,takže jsem potom ani nepátral,zda má či ne relé a jen mě ta rada s pojistkama a relém napadla!
Ale aby byly obě žárovky v háji,s tím jsem se ještě nesetkal!
Ale aby byly obě žárovky v háji,s tím jsem se ještě nesetkal!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Kontaktovat uživatele:
A zase jsem měl pravdu...
Moje Astrina 1,7DTi
Zdravím všechny, oživím toto vlákno...
Stejný problém jsem dnes zažil u mé zafiry. Taky obě potkávačky zároveň. Pojisky jsou ok, žárovku jsem v tom dnešním slejváku kontroloval jen jednu a zdála se být ok.
Zítra na to kouknu pořádně a případně i proměřím, ale chtěl jsem se zeptat jak to je tedy s tím relé? Je tam nebo ne?
Díky!
Stejný problém jsem dnes zažil u mé zafiry. Taky obě potkávačky zároveň. Pojisky jsou ok, žárovku jsem v tom dnešním slejváku kontroloval jen jednu a zdála se být ok.
Zítra na to kouknu pořádně a případně i proměřím, ale chtěl jsem se zeptat jak to je tedy s tím relé? Je tam nebo ne?
Díky!
Zafira Z18XE '03 saturn blue
-
Klasikou je hlavny vypinač, každy den 100krat zapnut a vypnuť bodaj by ho nejeblo! Preto odporučam senzor automatickeho rozsviecovania a vypinania svetiel, mám ho už pár rokov a nepoznam tvoj problem ! Ja mám totok! https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=27141
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Já mám tohle.
Jinak jak píše Jerry, trpí vypínač světel, relé na potkávačkách není, vše jde přes vypínač.
Jinak jak píše Jerry, trpí vypínač světel, relé na potkávačkách není, vše jde přes vypínač.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Díky, ale nakonec to byly spálený lampy... obě odešly zaráz... obě vlákna vypadala při zběžným pohledu OK
Zafira Z18XE '03 saturn blue