BSAUTO
Re: BSAUTO
U coupéček, pokud špatně sedí skla ve dveřích, nedejbože nefunguje odskok jak má - jedná se o bouračku (varoval mě před tímto jevem dovozce).
- Reklama
George_GTR: já jezdím ke kamošovi co má vlastní servis v Ráječku u Blanska. Mě když kdykoliv a cokoliv servisoval, tak to bylo během dopoledne udělaný, navíc za bezkonkurenční cenu a VÍM že je na jeho práci spoleh. Jinak pokud jsi ze Znojma, tak předchozí motorky jsem dávál na servis jednomu týpkovi do Miroslavi u Znojma a servisoval i auta. I od něj by se mohli někteří servisní pracovíci učit. Pokud zjistím jeho jméno nebo mobil, tak ti pošlu SZ, protože teď si vzpomenu jen na jeho přezdívku "párek"
EDIT:otec si usilovně vzpomínal jak se jmenuje a vzpoměl - Jiří HRB, zeptej se na benzince v Miroslavi kde bydlí, protože ho znají
EDIT:otec si usilovně vzpomínal jak se jmenuje a vzpoměl - Jiří HRB, zeptej se na benzince v Miroslavi kde bydlí, protože ho znají
Ohledně geometrie - zeptám se ti na to u toho v Ráječku a napíšu ti SZ (příští týden hned zkraje) Bráchovi přeji úspěšnost s autem
tesario napsal "Navíc prý vyměnili olej atd co jsme vůbec nechtěli a 7tis bylo pryč" - proč jste to platili, když jste to neobjednali??????
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Protože otec myslel, že to bylo nutný vyměnit a když to dáš do autorizáku, tak jim věříš. Ale teď auta na servis JEN ke známýmu u kterýho máme 100 % jistotu
Ahoj všichni Opláci,
trochu mě zaujala vaše debata, já jsem začal v BSu pracovat a mrzí co píšete. Jsem na pozici, kdy bych mohl většinu věcí změnit, ale nejhorší je, že se ke mně ani nedostanou. Nikdo nechce prudit a tak radši jdete jinám, a pak nám to někteří jedinci kazí...JE to jen o lidech. Proto bych Vás požádal o každou negativní zkušenost a věřím, že se nebude opakovat..!
Tak nebuďte na nás zlí a dejte nám ještě šanci a kdyžtak pište..
Díky M.
trochu mě zaujala vaše debata, já jsem začal v BSu pracovat a mrzí co píšete. Jsem na pozici, kdy bych mohl většinu věcí změnit, ale nejhorší je, že se ke mně ani nedostanou. Nikdo nechce prudit a tak radši jdete jinám, a pak nám to někteří jedinci kazí...JE to jen o lidech. Proto bych Vás požádal o každou negativní zkušenost a věřím, že se nebude opakovat..!
Tak nebuďte na nás zlí a dejte nám ještě šanci a kdyžtak pište..
Díky M.
Já si na BS Auto (pražské v Motole) nemohu stěžovat - dělá tam známý a je ochotný a šikovný
A to sa mi tam zapacila jedna vectra
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7051657
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7051657
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
co by jste cekali od BS staci se podivat do rejstriku a zjistite ze je velka spojitost s AAA auto
OPEL ASTRA G 1.8 16V Cabrio